2777
2789
عنوان

مهمون دارم اما شوهرم نمیااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 90 پست
من مهمونی نمیرم اصلا  اما سرکار میرم ماسک عینک الکل رعایت فاصله  اما کسی که مهمونی میره ...

تازه از این بدتر اینایی که همش بیرونن و نه ماسکی نه ضدعفونی کرونا هم نمیگیرن.ما رو بگو 8 ماه قرنطینه ایم. 

حق من و شما چیه؟؟؟؟؟ میگم پرستاره ویدیو گذاشته داره گریه میکنه که تو رو خدا رعایت کنید تو رو خدا رح ...

شما الان بمن گفتی منو قضاوت کردی و حق ناسه خدا از حق خودش میگذره و از حق ناس نمیگذره 

میگم من قضاوتت کردم 

و حق ناسه 

شما از حقت نگذر 

اوکی 

شما رعایت کن 

منم ریپ نکن حوصله بحث با تورو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به رفتار و حرفاشون فکر نمیکنن دیگه همین میشه

آره. تازه یکیشون الان با من دعوا هم کرد که هی شعار ندین کرونا کرونا. انگار من یا امثال من اگه میگن رعایت بکنین. به نفعمون هست سودی ازش میبریم که میگیم رعایت کنین. 

یه ضرب المثل هست میگه دوست میگه گفتمت ،دشمن میگه میخواستم بگم. ما اگر به اسی گفتیم چون نگران اون و ...

دقیقا. ی روز ب یکی تو همین سایت ک میخاست جشن بگیره گفتم تواین اوضاع نگیر اینقد بد جواب داد گفتم با خودم بدرک برو. چن وقت پیش ی پزشک صحبت میکرد میگفت ی جشن تولد ی خانواده گرفت بودن اتفاقا خود بچه کرونا داشته. ۱۵ مهمون داشتن میگفت ۳ نفر یعنی مادر بزرگ خاله و دایی فوت شده بودن چنتا هم بستری.تو مشهد بود.

ب نظر من ی جشن ارزش عذاب وجدانو نداره

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
در مورد کرونا بله ربط داره. وقتی ی عده رعایت نمیکنن و اوضاعو خراب میکنن برا همه،پس ربط داره. وقتی ی ...

امسال شما یه مشت شعار بازن 

که خودشون رعایت که نمیکنن و هرجایی میرن 

بعد جایی که کسی نمیشناستشون شعار میدن که آی بیرون نرین مگه نمی‌فهمیم کرونا اومده 

زیاااد دیدم اینجور آدمارو اگه خودت اهل رعایتی رعایتتو بکن و کاری به من و امسال من نداشته باش خیل دوس داری تو زندگی دیگران نظر بدی دماغتو تو زندگی خانوادت فرو کن نزار اونا بیرون برن

امسال شما یه مشت شعار بازن  که خودشون رعایت که نمیکنن و هرجایی میرن  بعد جایی که کسی نمی ...

چقدر ادب. از کجا میدونی رعایت نمیکنم ها؟؟؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

ایشون به همه میگه فقط شعار میدین و رعایت نمیکنید.

هنوز متوجه کلمه پاندمی نیست.متوجه نیست که همهههه باید با هم رعایت کنن

ایشون به همه میگه فقط شعار میدین و رعایت نمیکنید. هنوز متوجه کلمه پاندمی نیست.متوجه نیست که همهههه ...

ادم تاسف میخوره واقعا...

یه بار دیگم گفتم 

چون امسال شمارو زیاد دیدم اگرهم اهل رعایت هستی رعایتتو بکن و شعار نده یا اگه دوس داری شعار بدی برو به خانواده و دوستات بده که حرفتو گوش کنن 

اوکی 

لطفا ریپم نکن باادب

یه بار دیگم گفتم  چون امسال شمارو زیاد دیدم اگرهم اهل رعایت هستی رعایتتو بکن و شعار نده یا اگه ...

😒

چه قدر میشه اینجا ادما رو شناخت راحت قضاوت میکنن، راحت ناراحت میکنن. اصلا هم براشون مهم نیست.