2777
2789
عنوان

مهمون دارم اما شوهرم نمیااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 90 پست
وقتی ی پسر انقد بیشعوره ک مسائلو قاطی کنه و آبروی زنشو پیش اقوامش ببره باید بزرگترش در جریان باشه حد ...

پسر بیشعور رو کی تربیت کرده جیگر‌‌‌ ..؟ ننه بیشعور.. ازین این ننه چه توقعی میشه کرد! اینکه بیاد و در کمال وقار و ادب بچه بی ادبشو ادب کنه..! نه عزیز.. وقتی این ادم یاد نگرفته مهمون حبیب خداست حتی اگر ازش خوشت نیاد یاد نگرفته ابروداری کنه یادنگرفته حرف بزنه بچه نباشه گوشی خاموش کنه یادنگرفته لج بازی کار بچه هاست مرد باید محکم حرف بزنه و اگر از کسی خوشش نمیاد اینجوری بچه بازی درنیاره با زنش حرف بزنه که تو این شرایط قرارش نده..

پسر به مادر میره دختر به پدر..

این پسر کپی مادرشه..

اگر مادرشوهرش بفهمه پسرش خونه نیست و مهمون داره یا بلند میشه میاد خونه پسر که مثلا ابروداری کنه..بعدشم هی گوشه کنار بگه دخترم وقتی شوهرت فلانی رو دوست نداره واسه چی دعوت میکنی..طفلک پسرم الان اواره خیابونه شام نخورده و.. حرفم بزنی میگه جوونه.. سربه سرش نزار ..کاری نکن از خونه فراری شه از تو فراری شه.. به حرفش احترام بزار ..کاری نکن عصبی شه گوشی خاموش کنه.. وای پسرم یعنی الان کجا رفته خدایا..

من انقدر از مادرشوهرم شنیدم.‌ که میتونم قبل اینکه حرف بزنه پیش بینی کنم چی قراره بشنوم..

وقتی ادم به خانواده شوهر زنگ میزنه که واقعا از شوهر خبرنداره و گوشی از قصد خاموش نیست.. وقتی میدونه شوهرش لج کرده و از قصد خاموشه زنگ زدن و وسط کشیدن خانواده شوهر استباهه.. مخصوصا اگر شوهرش رفته باشه اونجا و حسابی اونجا جلسه گذاشته باشن.. منتظرن این زنگ بزنه صدتا متلک بار کنن..

شوهر خوب تو خانواده خوب بزرگ شده و ازین داستانا هیچ وقت پیش نمیاد..

شوهر بیشعور تو خانواده مزخرف بزرگ شده از خانواده هیچ انتظاری نمیشه داشت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش چیه بهونه اونو بیارری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
حالم بهم‌میخوره از این کامنتای حاشیه ای🙄

حالتون به هم میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟

یه عده دارن میمیرن توی ماسک و لباس های ضخیم. 

بیمارستان ها هم که پررررررر.

طبق آمار خودشون روزی ۲۰۰ به بالا دارن میمیرن.

از بی تفاوتی و بی مسوولیتی حالتون به هم بخوره

کامنت حاشیه ای ؟ شما ظاهرا متوجه اوضاع وخیم نیستید مایه تاسف هست 

پووووفففف

یه چی میگی هااااا

یعنی خودت از برج 11 پارسال تا الان تو قرنتیته ایی؟ 

حالا اینا مهمونی گرفتن رحم نکردن به کادر درمان 

برو خیابون ها رو نگاه بنداز 

حتی تو تلوزیون هم دور همی نشون میدن و درحال ساخت سریال خودت 8 ماهه از خونت بیرون نرفتی کسی هم نیومده بس کنید بابا😑😑😑😑😑😑✋✋✋

پووووفففف یه چی میگی هااااا یعنی خودت از برج 11 پارسال تا الان تو قرنتیته ایی؟  حالا اینا مه ...

من مهمونی نمیرم اصلا 

اما سرکار میرم ماسک عینک الکل رعایت فاصله 

اما کسی که مهمونی میره نه ماسکی تو مهمونی هست نه رعایت بقیه مسایل ،

نمی‌دونم چی بگم 

من فقط دلم به حال کسانی میسوزه که قربانی خودخواهی عده آی از مردم میشند پرستارا دکترا