2777
2789
عنوان

مهمون دارم اما شوهرم نمیااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 2053 بازدید | 90 پست
شما از کجا میدونی حاشیه ای هست ؟همین امثال شما هستن که کرونا رو باور ندارن و روز به روز آمار بالا می ...

شما باور کنید کافیه 

لازم نیس شما تلاش کنید ایشون رو متقاعد کنید که آمار بالا میره رعایت کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالتون به هم میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟ یه عده دارن میمیرن توی ماسک و لباس های ضخیم.  بیمارستان ها هم که ...

اگه این ملت فکر اینچیزا بودن که اوضاع این نبود. مسئولیت اجتماعی معنایی نداره متاسفانه

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من مهمونی نمیرم اصلا  اما سرکار میرم ماسک عینک الکل رعایت فاصله  اما کسی که مهمونی میره ...

شما تو خونه اسی بودین دیدین که رعایت نکردن؟ 

ما هم مهمونی گرفتیم تو حیاط بزرگ و دست و رو بوسی نداشتیم فاصله هم رعایت کردیم و دستامون رو ضدعفونی کردیم واقعا به کسی ربطی نداره شما هرجور فک میکنی همون جوری زندگی کن

شما تو خونه اسی بودین دیدین که رعایت نکردن؟  ما هم مهمونی گرفتیم تو حیاط بزرگ و دست و رو بوسی ...

یعنی چی ب کسی ربطی نداره؟؟؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
😂😂😂😂😂😂خب خداروشکر انشالا همیشه لبت خندون باشه گلی ♥️♥️♥️♥️

مرسی جیگر😍😘😘😘😘😘😘😘♥️

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

[QUOTE=157787336]شما باور کنید کافیه  لازم نیس شما تلاش کنید ایشون رو متقاعد کنید که آمار بالا میره رعایت کن&nb ...[/من نمیخوام تلاش کنم که نه تنها ایشون  یا کسی رو متقاعد کنم. ولی وقتی امثال اینا هنوز باور ندارن کرونا چیه یا خودشون میزنن به نفهمی. باعث میشه هرروز آمار بره بالا .متاسفانه بعضیا عقل و شعورشون رشد نکرده. 

بله ربطی نداره روش زندگی من به شما  آیا روش زندگی من به شما ربطی داره؟

در مورد کرونا بله ربط داره. وقتی ی عده رعایت نمیکنن و اوضاعو خراب میکنن برا همه،پس ربط داره. وقتی ی بنده خدا مریض داره و از ترس این اوضاع جرات دکتر رفتن نداره، ربط داره. 

😂😂😂😂 خیلی خندیدم  شما از حقت به گردن من نگذر

حق من و شما چیه؟؟؟؟؟

میگم پرستاره ویدیو گذاشته داره گریه میکنه که تو رو خدا رعایت کنید تو رو خدا رحم کنید.میگم داریم در حق کادر درمان ظلم میکنیم 

نخندددد اول بخون ببین چی میگم بعد بخند.

اگر درست متوجه شده بودی حرف من گریه داشت

آره متاسفانه. تازه بدشون هم میاد وقتی حرفی ازش زده میشه. میگن نباید درمورد کرونا حرف بزنین

به رفتار و حرفاشون فکر نمیکنن دیگه همین میشه