2777
2789
عنوان

لیزر مو های زائد خانما بیایین!

11783 بازدید | 23 پست

سلام من میخوام لیزر کنم یه مطب پیدا کردم ، دکتر میگه جلسه اول رو با لیزر shr میزنه ، و جلسات بعدی رو با الکساندریت ، دستگاهشم جدیده و محصول المان و امریکاست ، اسم دستگاهش الکساندریت اشنایدر 2020 هست ، بنظرتون خوبه ؟ درد داره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اول با الکس بزنی نتیجه ش خیلی بهتره

خب دکتر نمیزنه جلسه اولو با الکس نمیدونم چرا ! همش البته چون تازه افتتاح کرده کلینیکش رو و جشنواره گذاشته میخوام برم ، همش نگرانم دروغ بگه بقیه جلسات رو الکساندریت نزنه.

من ک درددارم جلسه ۵ام هست اسم دستگاشم الکساندریت دایود هستش 

الکساندریت و دایود طول موج هست عزیزم اسم دستگاه حالا کندلا و اشنایدر رو اینان ، باید حتما بپرسی مدل دستگاهش چیه و مال چه سالیه مثلا کندلا ۲۰۱۸ یا ۲۰۱۹