2777
2789
عنوان

لیزر مو های زائد خانما بیایین!

| مشاهده متن کامل بحث + 11786 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک درددارم جلسه ۵ام هست اسم دستگاشم الکساندریت دایود هستش 

سلام عزیزم ، ببخشید شما راضی بودین از دستگاه الکس دایوید ؟ من میخوام برم یجا میگه کل بدن و صورت ۳۰۰ میزنه با دستگاه الکس دایوید _ اشنایدر آلمان ، نمیدونم برم واقعا یا نه ، شما برای کجاتون رفتید تا چند جلسه طول کشید بره ؟ و اینکه دستگاهش از این مدلای تفنگیه یااز اوناس که ژل استفاده میکنن؟

سلام عزیزم ، ببخشید شما راضی بودین از دستگاه الکس دایوید ؟ من میخوام برم یجا میگه کل بدن و صورت ۳۰۰ ...

گلم من از دستگاه پلفتورم ک ی جلشه رفتم راضی بودم ولی اوون پتج جلسه ک رفتم با دستگاا دایود رو زیاد راضی نبودم الانم چندماهیه نرفتم اگ تااخر میرفتم مرتب نتیجه میگرفتم. هرجلسه ک بری تا ده روز بعد لیزر قسمتی از موهات میریزه تا مرحله بعد.دستگاشم ازین ژلیا بود. فول بادی بری ب صرفه تره برو.من بیکینی و زیربغل رفتم.واس بیکینم دردداشتم خیلی.

گلم من از دستگاه پلفتورم ک ی جلشه رفتم راضی بودم ولی اوون پتج جلسه ک رفتم با دستگاا دایود رو زیاد را ...

بعنی اون پنج جلسه که رفتید دستگاه شما هم الکس دایوید اشنایدر المان بود ؟ بنظرتون الکس دایوید و دایوید با هم فرق دارن؟

من یه مرکز لیزر فوق العاده در اصفهان میشناسم که کارشون حرف نداره دستگاهشون مال سال ۲۰۲۲ هست جدید ترین تکنولوژی رو داره ۳ تا طول موج داره تو اصفهان تکه👌و واقعا  بدون درد و سوزشه😍من خیلی از دردش میترسیدم😢 اینا دستگاهشون اصلا سوختگی نداره👍

با اینکه من مشکل تیروئید دارم و ۱۲ جلسه جای دیگه رفتم بی نتیجه بود😒اینجا که رفتم با یه جلسه موهام کاملا از بین رفت پوستمم صاف صاف شده مثل آینه و قشنگ چند درجه روشن تر شد به خصوص زیر بغل و بیکینی خودم کاملا متوجه شدم😊

اگر مشکل هورمونی یا تیروئید دارید زیر نظر پزشک دارو مصرف کنید حتما جواب میگیرید👌

شمارشونو میذارم براتون: ۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶