2777
2789

همین؟

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

بله دوست من با یه لوله باردار شد و الان دوتا دختر داره.

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه لولم مادرزادی بستست .با همین یه لوله دوتا پسر گل دارم خدا روشکر.شما دوتا لوله ات بستته است؟

بچه هامن سونو واژینال شدم اگه بسته بود ذکترمیفهمیددیگه درسته؟میگم یعنی باسونومعلپم میشع یانه؟

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
من یه لولم مادرزادی بستست .با همین یه لوله دوتا پسر گل دارم خدا روشکر.شما دوتا لوله ات بستته است؟

تنبلی تخمدان داشتی عزیزم؟ منم یه لوله دارم ولی هنوز باردار نشدم با اینکه اون یکی لولم کلا سالمه 

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
بچه هامن سونو واژینال شدم اگه بسته بود ذکترمیفهمیددیگه درسته؟میگم یعنی باسونومعلپم میشع یانه؟

نه عزیزم با عکس رنگی مشخص میشه

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
نه عزیزم او عکس رنگی  معلوم میشه بسته است یا نه

اهان.بعد چه نشونه هایی داره ک باعث میشع دکتربنویسه غکس رنگی..میگم یعنی هرخانمی ممکنه بسته باشه نشونه داره ک بفهمیم یاعلائم؟

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
هردوتا لوله بسته ست؟ لاپراسکوپی و عکس رنگی گرفتی؟ 

یکیش بسته س ولی یکیشم یه کم بازه، کامل نه، آره عکس گرفته

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

نه بایستی عکس رنگی بگیری فک کنم

تنبلی تخمدان داشتی عزیزم؟ منم یه لوله دارم ولی هنوز باردار نشدم با اینکه اون یکی لولم کلا سالمه  ...

نه عزیزم تنبلی نداشتم خدا روشکر .تخمدانم نرمال بود ولی دکتر بیخودی بهم لتروزول میداد تا تحریک کنه تخمک گذاری و اونم خیلی بزرگ میکرد تخمکامو میشد ۲۴ میل و اینا یا کیست میشد .بلاخره گفتم یه مدت دکتر و بیخیال شم ببینم چی میشه .خودمم اصلا کلا بیخیال بودم استرس نداشتم .همون ماه بدون دارو حامله شدم .بعد پسر دومم هم ۶ ماه بعد زایمانم ناخواسته حامله شدم .یعنی اولین مری بعد زایمان .یه حاملگی هم تازه دلشتم که سقط شد

اهان.بعد چه نشونه هایی داره ک باعث میشع دکتربنویسه غکس رنگی..میگم یعنی هرخانمی ممکنه بسته باشه نشونه ...

نه نشونه خاصی که نداره .من بعد چند ماه اقدام خودم به دکتر گفتم واسم عکس رنگی بنویسه قبول کرد .تو عکس گفت یکی سالمه ولی یکی خیلی تتگه .نمیشه کاری کرد بعد یه دکتر دیگه رفتم گفت لاپارایکوپی کنم شای  بتونم باز کنم که متسفانه باز نشد

خواهرم چسبندگی شدید داشت عکس گرفت لاپاراسکوپی هم شد دکترش گفته بود کار خاصی نشد واست انجام بدیم و ای ...

خدا رو شکر