2777
2789
عنوان

خانمای عاقل بالغ بیان

251 بازدید | 19 پست

من قبلاتالارکارمیکردم. خیییلی دوس داشتم محیطشو

دوماه بخاطرمحرم صفرنرفتیم بعدم گفتن تالارتعطیله دیگه.

منم یکار دیگه پیداکردم.ازصبح تا ساعت ۱ ونیم ظهر

حالا مدیریت تالار ک یه خانمیه و باهامونم صمیمی بود تقریبا... بهم گفت فلان روز بیا.

منم خب ساعت دوازده باس تالار باشم

میخام ازکارخودم یساعت ونیم مرخصی بگیرم برم تالار چون وااااقعا دلم یذره شده برااونجا

بعدش دیگه نمیرم تالار  فقط همین ی روزمیرم

بنظرتون زشت نیست به اون خانم بگم من سرکارم  ولی برااینکه بیام اینجا یکساعت ونیم مرخصی گرفتم اومدم؟

باخودش نمیگه این دختره طمع داره

کلا نظرتونوبگید

مطمئنم ازم میپرسه کارپیداکردی یانه...

وخودمم بایدبهش بگم ک نمیتونم دیگ تالارکار‌کنم 

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

ن لزومی نداره بگی

میخای بری برو میخای هم نرو

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو کلان اون روز رو مرخصی گرفتی ، یکم حوصله نداشتی.

اینطوری بهتر نیست؟ 

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

خب ببین. احتمالش زیاده که ناراحت بشه خب؟بهش بگو. رک باش باهاش و بگو که من واقعیتش دلم تنگه اونجاس ولی اینجارو بیشتر دوست دارم. اجازشو میدید که همین یروزو برم اونجا؟هرچی محترمانه تر صحبت کنید کمتر ناراحت میشن

خب نگو سرکاری بگو دلم تنگ شده اومدم بهتون سر بزنم بعد بگو که نمیتونی دیگ اونجا کار کنی

ایده خوبیه‌ممنونم از نظرتون

اگه‌پرسیدچرا‌نمیتونی چی بگم بنظرت

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
بگو کلان اون روز رو مرخصی گرفتی ، یکم حوصله نداشتی.اینطوری بهتر نیست؟

دوسه ساعت پیش پیام دادمش گفتم‌میشه بجاساعت۱۲   سایعا یک ونیم دو  بیام؟

گفت نه  باید ۱۲بیای مهمونا زود میان

من تو تالار کار نکردم وری دیدم کسایی رو که کار میکنه به نظرم خوبه صدای موزیک میاد عروس و داماد های م ...

اره خیلی خوبه

ولی پشت صحنشو ندیدی  پدر ادم درمیاد بخاطر کار..😃😂   

ولی خداروشکر این تالاری ک من بودم چون کوچیکه ومهمانا امارشون زیاد نیس خیلی خوب بود

ولی تالارایی ک بزرگم وآمارشون زیاده پدر آدم درمیاد

خب ببین. احتمالش زیاده که ناراحت بشه خب؟بهش بگو. رک باش باهاش و بگو که من واقعیتش دلم تنگه اونجاس ول ...

ممنونم تزنظرتون ولی شما اشتباه مطلبو متوجه شدی یبار دیگه بادقت متن تاپیکمو بخون😅🤭

من ب صاحب کارجدیدم نمیخام بگم میخام برم تالار کارکنم

بله میدونم باید همش پذیرایی کنید

بجز این نظافت وکارادیگه هم هست

تمیز کردن میزا و قاشق چنگالا وسلفون گرفتنشون

جارو زدن  طی زدن  گاهی شستن سالن

ثا حالا تو تاالارتون دعوا شده😁

اره بابا  چندتازن ک یجاباشن سرهمین غیبت و پچ پچ و کار دعواپیش میاد بینشون

محیطای تالار خیلی پچ‌پچ توش هست کلا جایی ک چندتاخانم باشن

آدم باید سیاست داشته باشه باکسی صمیمی نشه فقط سرش ب کارخودش باشه

اواخر کار انقد حاشیه بود حالم بهم میخورد از کار کردن بیرون خونه    همیشه توهمه کارا حداقل ی نخاله هست