2777
2789

میشه راهنمایی کنید برای در اوردن تخم شپش از مو چه کارایی انجام بدم؟

اگه اتو بکشم مو رو تخم شپشا میوفته یا فقط پوک میشن؟ اصلا از کجا بفهمم پوک شدن؟

دیش دیری دیرین ماشالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای من خواهر زادم از مدرسه اورد هممون گرفتیم

دهنم سرویس شد یعنی

شامپوی مخصوص از عطاری گرفتیم با شونه مخصوصش ی محلول بد بو هم داده بود اول اونو میزدیم بعد شامپوی مخصوصشو

هر روز دو سه بار با شونه مخصوص روی ملافه سفید شونه میکردم موهامو

چند روز پیش یه نفر همین تاپیک رو زده بودن بقیه گفتن باید اتو مو بکشی موهات رو با سرکه بشوری بذاری یه شب تا صبح بمونه سس مایونز رو هم شنیدم. شامپو مخصوص شبش هست اونا رو بگیر که خودشون شونه های مخصوص دارند بکش به سرت همه ی اینکاررو باید مدام انجام بدی

من هم از داروخانه دارو و شامپو گرفتم هم از عطاری موهامم خیلی بلند و پر بود کوتاه نکردم خداروشکر رفع ...

منم موهام اتفاقا بلند و پره خواستم تا گردنم بزنم اما مامانم نذاشت گفت فعلا صبر کن 

سرکه زدم خود حشره ها در اومدن 

امروزم شامپو زدم ولی خواهرم هرچی شونه کشید تخما کنده نشد تهش با دست در اورد 

دیش دیری دیرین ماشالا

عزیزم من اینجا چندین بار گفتم قطره کیمیا بخرید از باسلام بدون کشیدن تخم هااش ریشه کن میشه تو تاپیکم هست که پارسال گرفتارش شده بودیم خدا خیره بده یه کاربر معرفی کرد از غرفه آمنه درخشان اصلش رو بگیر تمام

منم موهام اتفاقا بلند و پره خواستم تا گردنم بزنم اما مامانم نذاشت گفت فعلا صبر کن سرکه زدم خود حشره ...

نه کوتاه نکن حیفه 

برو داروخانه و عطاری بهت دارو و شامپو می‌دن درست میشه

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

واای من خواهر زادم از مدرسه اورد هممون گرفتیمدهنم سرویس شد یعنیشامپوی مخصوص از عطاری گرفتیم با شونه ...

منم خواهرم از نهدکودک اورده😬

اخه من هرچی شونه میزنم اصلا به تخماش گیر نمیکنه که دربیاد واسه شما تخمارو هم درمیورد؟

دیش دیری دیرین ماشالا