سلام مامانا من قراره بچم رو از شیر بگیرم واقعا استرس دارم نتوستم کم کم کمش کنم د بعد قطع کنم چون اگه آوند گفت ممه و من ندادم خدا عالمه اینقدر که گریه میکنه ول کن نیست شما بچتون رو چطوری از شیر گرفتید میشه کمکم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همش سعی میکنم با پفیلا یا خوراکی سرگذشت کنم یه جوری میکنه به به چه پفیلایی برم یه ممه هم روش بخورن بهتر بچسبه! شما چند روز طول کشیدی یهو گرفتید یا کم کم
چندماهشه ؟خیلی سخته دل ادم خون میشه من نمک زدم 😢 شمارژقرمز بزن بگوعوف شده البته پسرمن خیلی بزرگ بود
دخترم یکماه دیگه دو سالش میشه بدعنقی نکرد بچه ی شما چند وقتش بود و چند روز طول کشید چطوری میخوابوندینش ببخشید سوالام زیاد شد کسی رو ندارم اینا رو ازش بپرسم
من یه تاپیک کامل درباره تجربه ام نوشتم اگر دوست داری بخون
عزمزمه اتفاقا تاپیکای مربوط به گرفتن شیر رو سرچ کردم خیلی بهم آرامش داد در مورد کوچولومون که یک دفعه گرفتید آخه دختر منم خیلی وابستگی اصلا نمیشه حواسشون پرت کرد وقتی ممه میخواد منم میخوام یکدفعه قطع کنم ولی میترسم ازش بتونم بر میام یا نه!گفتم چسب برق بزنم بگم اوف شده مطماناا بعدش گریه میکنه چیکار کنم اون موقع؟تا چه حد میتونم مقاومت کنم؟ چی بهش بگم
عزمزمه اتفاقا تاپیکای مربوط به گرفتن شیر رو سرچ کردم خیلی بهم آرامش داد در مورد کوچولومون که یک دفعه ...
باید یه وقتی بگیری که کمک داشته باشی و تصمیمت قطعی باشه دیگه گیجش نکنی هی بخوای تسلیم بشی این بیشتر اذیتش میکنه بگیرش یه هفته ده روز تحمل کن تا اروم بشه بالاخره . چسب و اینا هم فایده نداره . تلخش کن تا حس کنه مزه اش عوض شده . به تجربه بفهمه و نخوره نه به دیدن
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚