2777
2789

سلام مامانا من قراره بچم رو از شیر بگیرم واقعا استرس دارم نتوستم کم کم کمش کنم د بعد قطع کنم چون اگه آوند گفت ممه و من ندادم خدا عالمه اینقدر که گریه میکنه ول کن نیست شما بچتون رو چطوری از شیر گرفتید میشه کمکم کنید

بچه ندارم ولی دیدم اونا ک گرفتن میگن چیز میز شیرین ندین این مواقع جیغ جیغو میشن بیشتر بهونه میگیرین 

یه چسپ رب گوجه بزن بگو زخم شده سرش گرم کن ببیرش این ور اون ور از سرش میفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایزه بده یا روش با ذغال سیاه کن یگو اه شده

من همش سعی میکنم با پفیلا یا خوراکی سرگذشت کنم یه جوری میکنه به به چه پفیلایی برم یه ممه هم روش بخورن بهتر بچسبه! شما چند روز طول کشیدی یهو گرفتید یا کم کم

بچه ندارم ولی دیدم اونا ک گرفتن میگن چیز میز شیرین ندین این مواقع جیغ جیغو میشن بیشتر بهونه میگیرین ...

مرسی عزیزم کاش بتونم راحت بگیرن واقعا استرس دارم 

چندماهشه ؟خیلی سخته دل ادم خون میشه من نمک زدم 😢 شمارژقرمز بزن بگوعوف شده البته پسرمن خیلی بزرگ بود

دخترم یکماه دیگه دو سالش میشه بدعنقی نکرد بچه ی شما چند وقتش بود و چند روز طول کشید چطوری میخوابوندینش ببخشید سوالام زیاد شد کسی رو ندارم اینا رو ازش بپرسم

من همش سعی میکنم با پفیلا یا خوراکی سرگذشت کنم یه جوری میکنه به به چه پفیلایی برم یه ممه هم روش بخور ...

من بدنم عفونت کرد مجبور شدم قطع کنم‌.یک سالو ۴ماهش بود و ب شدت عشق ممه اما بچم کم کم کنار اومد.البته چون شیر کمکی میدادم بی تاثیر نبود

من بدنم عفونت کرد مجبور شدم قطع کنم‌.یک سالو ۴ماهش بود و ب شدت عشق ممه اما بچم کم کم کنار اومد.البته ...

یعنی کم کم قطعش کردید ؟اونوقت چطور میهوابوندینش دختر من با ممه میخوابه

من یه تاپیک کامل درباره تجربه ام نوشتم اگر دوست داری بخون

عزمزمه اتفاقا تاپیکای مربوط به گرفتن شیر رو سرچ کردم خیلی بهم آرامش داد در مورد کوچولومون که یک دفعه گرفتید آخه دختر منم خیلی وابستگی اصلا نمیشه حواسشون پرت کرد وقتی ممه میخواد منم میخوام یکدفعه قطع کنم ولی میترسم ازش بتونم بر میام یا نه!گفتم چسب برق بزنم بگم اوف شده مطماناا بعدش گریه میکنه چیکار کنم اون موقع؟تا چه حد میتونم مقاومت کنم؟ چی بهش بگم

یعنی کم کم قطعش کردید ؟اونوقت چطور میهوابوندینش دختر من با ممه میخوابه

آره کم کم.میگم ک شیشه چون میخورد راحتتر بودم.مثلا سعی کن نیم ساعت مونده ب خوابش بهش سوپ بدی سنگین شه دیگه نخاد.آب بریز تو شیشه بزار دهنش تا بخابه

عزمزمه اتفاقا تاپیکای مربوط به گرفتن شیر رو سرچ کردم خیلی بهم آرامش داد در مورد کوچولومون که یک دفعه ...

باید یه وقتی بگیری که کمک داشته باشی و تصمیمت قطعی باشه دیگه گیجش نکنی هی بخوای تسلیم بشی این بیشتر اذیتش میکنه بگیرش یه هفته ده روز تحمل کن تا اروم بشه بالاخره . ‌ چسب و اینا هم فایده نداره . تلخش کن تا حس کنه مزه اش عوض شده . به تجربه بفهمه و نخوره نه به دیدن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مجردم 

ولی یکی از خانمهای فامیل در حد یکی دو روز رفت خونه یکی از فامیل های نزدیک که بچه هم سن و سال و همبازی با بچش داشت 

خلاصه که اون چند روز بچه رو سرگرم میکرد 

پارک میبرد

بازی میکردن 

بازار میرفتن

دیگه کم کم از سرش افتاد