2777
2789
عنوان

تروخدابیاین تجربی بموم یابرم انسانی بااین درصدام

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول علاقه 

دوم اینکه با این درصدا قشنگ معلومه هیچی نخوندی تو هر رشته ای بری قشنگ باید درس بخونی تا موفق بشی و بتونی همون فرهنگیانو بیاری مثلا انسانیم بری بازم درس نخونی مطمعن باش فرهنگیانم نمیاری اول قشنگ تصمیم بگیر که میخوای درس بخونی بعدش اگه هدفت فرهنگیانه قشنگ بشین فک کن چه معلمی میخوای بشی و بعد برو درصدا و رتبه های قبولیاشو هم تو تجربی هم انسانی چک کن قشنگ بررسی کن و انتخاب کن کدوم رشته و اون رتبه و رشته برات بشه یه هدف محکم که امسال واقعا واقعا واقعا درس بخونی 

منم امسال کنکور اولم بود همیشه از ریاضی زبان و فیزیک بدم میومد و نخوندمشون توی کنکور هم ضربه خوردم ازشون درصدام هم شد ادبیات60عربی و زیست50 دینی80 زمین وشیمی32زبان ریاضی و فیزیک15من تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم و درسای ضعیفمو امسال تقویت کنم توهم اگه خوب امسال نخوندی به نظرم همین کارو بکن

هیچ وقت کسی رو 
[QUOTE=157710392]اول برو یه مشاور ببین استعدادت کجاست بعد تصمیم بگیر.شاید واقعا آیندت توی کنکور نباش ...

پس این کارنامه به درد هیچی نمی خوره عزیزم.باید تلاشت بیشتر کنی و لااقل روزی ۸ ساعت درس بخونی و خیلی تست کار کنی.

به نظرم اگه امسال نخوندی و این درصدا رو آوردی برای سال بعد خوب بخونی خیلی بهتره. توی رشته تجربی رشته های دانشگاهی خیلی متنوعی داره ولی انسانی اینطوری نیست.اگه فکر میکنی امسال میتونی خوب بخونی بمون تجربی.موفق باشی  

هیچ وقت کسی رو