2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 83 پست
چقدر فرق میکنن خانوادهاتون باهم 

خیلی هرکی بهم میگفت هواست ب فرهنگ باشه پشت گوش مینداختم الان دارم تاوان میدم بابای من بشدت دختر دوسته و ب زن احترام میذاره ولی پدرشوهرم زنا رو کلفت میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ها ببخشید ولی حقته😅 برا چی خودشیرینی میکنی میری کلفتی خونه مادرشوهر. واقعا فکر می‌کنید خانواده از عروس خوششون میاد؟ همون جور که باجناق فامیل نمیشه پدر ومادر شوهر هم خانواده زن نمیشن چون به چشم اونا شما پسرشون گرفتی ازش. بعد اینو همیشه بدون ریشه همه اختلافات خانوادگی صمیمیت بیش از حده که باعث انتظار وتوقع بس جا میشه. برا چی بهت بگن نامزدی پسرشونه مگه تو فامیلشونی؟ فقط عروسشونی که ازت متنفرن. من بشخصه این چیزارو تجربه کردم که به این نتیجه رسیدم دوسالی هم هست پدریامادرشوهر پرروم حرف بزنن میزنم تو دهنشون واوناهم ساکت میشن در عوضش سنگین هم شدم فرت وفرت نمیرم خونشون مگه بیکارم مگه آینده و هدف و دغدغه کار وزندگی ندارم که هر روز برم کلفتی یه زن غریبه 🙄🙄🙄🙄 خواهشا سر قهرت بمون سنگین باش جلو شوهرتم بد خانوادش نگو چون مردا درک نمیکنن و فقط خودت کوچیک میشی 🌹🌹🌹❤️💋

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
خیلی هرکی بهم میگفت هواست ب فرهنگ باشه پشت گوش مینداختم الان دارم تاوان میدم بابای من بشدت دختر دوست ...

فعلا که قهری اشتی کردی برنامه ریزی کن واس رفت و امدت اونجا مثل کوزت نباش در حد ظرف ظروف جمع کردن شستن در حد دیدن برید بیاین 

ببخشید ها ببخشید ولی حقته😅 برا چی خودشیرینی میکنی میری کلفتی خونه مادرشوهر. واقعا فکر می‌کنید خانوا ...

واقعا همش راسته کلا سر حرفم هستم بابامم بعد اینکه پدرشوهرم بهشون گفته تهدیدم کرده اگه برم حلالم نمیکنه و میاد ورمیداره مییرتم

فعلا که قهری اشتی کردی برنامه ریزی کن واس رفت و امدت اونجا مثل کوزت نباش در حد ظرف ظروف جمع کردن شست ...

اصن کل ماجرا از همین شروع شد و من دیگه خونشون خرحمالی نکردم همش میگفتن مث خان میاد و میره باسد کار کنه منم رفتارشون رو دیدم کلا کاراشون رو نکردم واسه همین اینجوری معرکه شده

میگن دوری دوستی واقعا درسته اشتباه میکردی زیاد میرفتی باور کن مادرشوهر هیچوقت دلش واس عروس تنگ نمیشه ...

دیگه دیدم جاری نفهمم از یه شهر دیگه میان مث خر همه کارا رو میکنه اخرشم پشت سرش میگن گستاخه و پسرمون رو ازمون دور کرده

واقعا همش راسته کلا سر حرفم هستم بابامم بعد اینکه پدرشوهرم بهشون گفته تهدیدم کرده اگه برم حلالم نمیک ...

👌👌👌👌أحسنت کلا خانواده شوهر به تخم مرغاتونم حساب نکن🐣🐣🐣

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام