2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 83 پست
تو یه خونه هستید؟ اگه اینجوریه حتما خونه بگیرید از اونجا برید

وااااای نه خدا ب دور کنه از همون اول خونه خریدیم خونه خودمم وگرنه الان باسد سر ب کوه و بیابون میذاشتم از دستشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای نه خدا ب دور کنه از همون اول خونه خریدیم خونه خودمم وگرنه الان باسد سر ب کوه و بیابون میذاشت ...

پ چرا میری انقدر؟ کلا  با شوهرت برو و برگرد اینهمه معرکه هم نمیشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اره منم واسه همین میترسم میگم خداکنه یادش نره کاراشون

تو این ۶ ماه قهری ارامش داشتم ولی الا باز مشکلاتشون شروع شد تا اشتی شدیم تو هیچی کمکمون نکردن تو هرچی کمک ازمون خواستن ولی مادر شوهرم ادعاش میشه هیچی کم نمیزاره بهترین مادر دنیاس

ای بابا خیلی بده اینجوری دختر خودشونم داماد کتک بزنه خوششون میاد 

والا مال خودشون پرنسسه بابام و داداشم اگه بدونن اینجوری میگه بخدا میکشنش بابای من میگه زن موجود ظریفه باید بهش احترام گذاشت باید نشست پای حرفاش میگه فردا داداشت زن گرفت اگه دلش نخواست ما بریم خونشون خب نمیریم الکی چرا ناراحتش کنیم خب اون دختر هم با هزار امید و آرزو عروس ما شده

اره منم واسه همین میترسم میگم خداکنه یادش نره کاراشون

تو این ۶ ماه قهری ارامش داشتم ولی الا باز مشکلاتشون شروع شد تا اشتی شدیم تو هیچی کمکمون نکردن تو هرچی کمک ازمون خواستن ولی مادر شوهرم ادعاش میشه هیچی کم نمیزاره بهترین مادر دنیاس .

تو این ۶ ماه قهری ارامش داشتم ولی الا باز مشکلاتشون شروع شد تا اشتی شدیم تو هیچی کمکمون نکردن تو هرچ ...

همشون همینن انگاری ما در خونشون چادر زدیم ب التماس ک بیایین مارو بگیرین برا شازدتون

من اوایل ازدواج می رفتم خونه مادرشوهرم کلا مثل مهمان ها می نشستم جاری ها بیان ازم پذیرایی تازه با کس ...

اینجوریم دیگه خوب نیس مگه دیگران نوکرت هستن مطمین باش پشتت میگن بعد یه مدت هم تو روت میگن که خودت رو جمع کنی

نه میخوای الانم قهر نکن    

والا قبلشم شوهرم نمیذاشت ولی الانم میشنوم ک پیش بقیه میگن حالا مگه چی گفتیم ک قهر کزده بچه رو نمیاره ما ببینیمش والا ما با همه عروسامون همینیم ولی اونا اینجوری نیستن این باباش پشتشه نمیذاره ادبش کنیم😐