2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 83 پست

پدر و مادر خودت راه دورن ؟

به نظر من مقصر خودت بودی کار به اینجا کشیده اولا که کار کردن تو خونه مادرشوهر حدی داره همون دفعه اول که بی احترامی دیدی نباید میگفتی ولش کن و بازم میرفتی کاراشون میکردی همون دفعه اول نباید دیگه میرفتی تا بفهمن هرجور نمیشه رفتار کرد دوما تجربه نداشتی ولی الان تجربه کسب کردی دفعه دوم که شوهرت خواست بره جایی اگه پدر و مادرتم شهر دورن به شوهرت بگو باید اول منو ببری خونه مامانمشون بعد هرجا خواستی برو بگو اینجا نمیمونم همون یه بار بسمه بعدم که اومد بیاد دنبالت سوما کلا با این رفتاراشون و حرفاشون قهر باش اصلا خونه اشون نرو حتی اگه شوهرت مجبورت کرد سخت وتیستا بگو جایی که حرمت منو نگه ندارن نمیام و نرو به آرامش خودت فکر کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا قبلشم شوهرم نمیذاشت ولی الانم میشنوم ک پیش بقیه میگن حالا مگه چی گفتیم ک قهر کزده بچه رو نمیاره ...

وای وای چه بیشعور خوب کردی قهر کن بچه اتم نذار ببینن تا به غلط کردن نیفتادن اصلا نرو بشین سر خونه زندگیت زندکیتو بکن آدم های اینجوری ارزش ندارن به خاطرشون اعصابت رو خورد کنی دورشون رو یه خط قرمز بکش 

[QUOTE=157697255]گریه نکن نذار گریه هات تکراری شه واسه من تکراری شده دیگه ولی تو نکن توروخدا گریه نک ...

اره اولش حساسه اما یمدت ک بگذره ببینه همش گریه میکنی واسش عادی میشه

پدر و مادر خودت راه دورن ؟ به نظر من مقصر خودت بودی کار به اینجا کشیده اولا که کار کردن تو خونه ماد ...

ن بابا مامان بابام بیچاره ها نزدیکمن منه خاک بر سر ب اینا چسبیده بودم

وای وای چه بیشعور خوب کردی قهر کن بچه اتم نذار ببینن تا به غلط کردن نیفتادن اصلا نرو بشین سر خونه زن ...

حالا خودمم قصدم همینه اولش فکر کردم شاید تقصیرمنه اما الان دیگه مطمئن شدم حق با منه

ن بابا مامان بابام بیچاره ها نزدیکمن منه خاک بر سر ب اینا چسبیده بودم

مامان بابات نزدیکتن و رفتی خونه اونا تازه کاراشونم میکردی؟

حالا که شناختیشون عزیزم حواست رو بیشتر جمع کن هرکسی لیاقت محبت نداره