mamane94hosein مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 عنوان خانمهای مشهدی بیمارستان رضوی یا مادر یامهرگان واس سزارین خوبه؟ 2799 بازدید | 39 پست سلام ده روز دیگ ب امیدخدا زایمان دوممهواس اولی رفتم مهرگان چون اون موقع فقط اونجا سز انتخابی داشراضیم بودم بنظرتون الان کدومو برم دودلم؟ میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙 1399/07/10 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezooo_72 عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 6113 هفته چندمیری عزیزمزایمان {قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پروندهات امضاء ندارد}یاامام حسین
انشرلی۰۵۱۳ عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 2187 عزیزم مهرگان بهتره.من اونجا سزکردم خیلی راضیم.خلوته.شوهرت شب میتونه پیشت بمونه
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17690 من خودم دخترم وپسرم تو بیمارستان جوادالائمه به دنیااومدیم.دوتابچه هامو سزارین شدم.زیرنظر دکتر ارزو احمدی.
mamanasal95 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3918 عروس عموم مهرگان زایمان کرده تقریبا ۷ ماه پیش خوب راضی بوده دوستمم رضوی بود طبیعی اونم راضی بودبه سلامتی نی نی رو بغل کنی توروخداواسه امضای منم دعا کن به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
mamane94hosein مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 واسه زایمان بیمارستان ول کن فقط دکتر مهمه دکترم همونه ک واس پسر اولم بود راضی بودم شکرخدا خانم آمالیتوهرسه تا بیمارستانم هسبااین اوضاع کرونا بیمارستانم خیلی مهمه رسیدگی وتمیزی ایناش میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
sabaakr عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 510 بنظر من برو سینا..ما کل فامیلامون همه سینا خدارشکر سالم دکتر شیبانی واقعا فوقالعادن اونجا زایمان کن
mamane94hosein مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 هفته چندمیری عزیزمزایمان آخر ۳۸ میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
mamane94hosein مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 بنظر من برو سینا..ما کل فامیلامون همه سینا خدارشکر سالم دکتر شیبانی واقعا فوقالعادن اونجا زایمان کن دکترم با بیمارستان سینا کار نمیکنه میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8362 رضویی بهترین بیمارستان مشهددوستم زایمان کرده بودخیلی راضی بودمن خودم موسی بن جعفرزایمانکردم اونم خوب بود❤ هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17690 بیمارستان حوادلائمه خوبیش اینه که از تو بیمارستان حرم امام رضارو میبینی.قربون امام رضابرم هم بیمارستانش خوبه مخصوصا رئیس بیمارستانش عالی
mamane94hosein مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 عروس عموم مهرگان زایمان کرده تقریبا ۷ ماه پیش خوب راضی بوده دوستمم رضوی بود طبیعی اونم راضی ب ... من پنج سال پیش مهرگان بودم خوبیش خلوت بودنش بودولی الان میگن مادرجدید تاسیس شده خیلی خوبه واینا میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
لگن۱ عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 11210 دکترم همونه ک واس پسر اولم بود راضی بودم شکرخدا خانم آمالی توهرسه تا بیمارستانم هس بااین اوضاع کرو ... اهان خوب بله مرحله بعد بیمارستانه