2777
2789
عنوان

خانمهای مشهدی بیمارستان رضوی یا مادر یامهرگان واس سزارین خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 39 پست
بنظر من برو سینا..ما کل فامیلامون همه سینا خدارشکر سالم دکتر شیبانی واقعا فوقالعادن اونجا زایمان کن

سینا ادمو از گشنگی میکشن نامردا فقط قرو فرشون خوبه

من از نه صبح تا ۱۱ فردا صبح روز بعد فقط اجازه داشتم اب اناناس بخورم 🙄حالا خودت تصور کن درد و خستگی و خواب و زن زائوی گشنه رو 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دخترم وپسرم تو بیمارستان جوادالائمه به دنیااومدیم.دوتابچه هامو سزارین شدم.زیرنظر دکتر ارزو ا ...

زندایی خودم اونجا بود وراضی 

پیج خانم دکتر احمدی روهم دارم خیلی تعریفشو شنیدم ولی راستش از بیمارستان دولتی میترسم تواین اوضاع دیگ بدتر

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
من پنج سال پیش مهرگان بودم خوبیش خلوت بودنش بود ولی الان میگن مادرجدید تاسیس شده خیلی خوبه واینا

هرجا که هستی به نظرم مهم دکتر آدمه بعد تجهیزات بیمارستان

انشالله موفق باشی

عزیزم مهرگان بهتره.من اونجا سزکردم خیلی راضیم.خلوته.شوهرت شب میتونه پیشت بمونه

آره دنج وخلوته واقعا

الانم تو کرونا میزارن همسرت پیشت باشه؟ ب غیرازهمراه دیگه؟

عروس عموم مهرگان زایمان کرده تقریبا ۷ ماه پیش خوب راضی بوده  دوستمم رضوی بود طبیعی اونم راضی ب ...

لایق باشم دعا گوتم گلم توام دعام کن هم واس زایمانم هم گرهی ک انداختن تو کارشوهرم😭

زندایی خودم اونجا بود وراضی  پیج خانم دکتر احمدی روهم دارم خیلی تعریفشو شنیدم ولی راستش از بیم ...

دولتی نیس جوادالائمه خصوصیه.نمیدونم من خودم هرچندوقت یه بار همینطوری میرم به بیمارستانم سرمیزنم حس عجیبی دارم اونجا.حس میکنم بوی خانوادم میده اون بیمارستان.همه مون خواهربرادرهام هم همونجابه دنیااومدن.الان که نیستن من باخاطراتشون زندگی میکنم

رضویی بهترین بیمارستان مشهددوستم زایمان کرده بودخیلی راضی بودمن خودم موسی بن جعفرزایمان‌کردم اونم خو ...

نمدونم‌واس پسر اولم رضوی دلم میخاس اون موقع نزاشتن گفتن فقط طبیعی میزارن

الانم دلم هس برم

کل ببمارستانهاهمینن چون سزارین میگن نباید بخوری چیزی 

من طبیعی بودم عزیزم

در صورتیکه واسه بچه دومم شاید برم رضوی یا بنت الهدی بعد دکترم میگفت نه باید هروعده به زائو غذا بدن وخیلی جاها کاچی و خرما و... بحثم صرفا خوردن نیس چون انقدر بی انرژی و خسته بودم که بچم علاوه بر اینکه قندش افتاده بود دوراز جونش داشت خفه میشد اون انرژی ای که لازم داری تا راحت زایمان کنی بحثم اونه

لایق باشم دعا گوتم گلم توام دعام کن هم واس زایمانم هم گرهی ک انداختن تو کارشوهرم😭

حتما لایقی گلم ... انشالله که پاقدم نی نی عالی باشه و گره از مشکلاتت باز شه به حق امام رضا...

دولتی نیس جوادالائمه خصوصیه.نمیدونم من خودم هرچندوقت یه بار همینطوری میرم به بیمارستانم سرمیزنم حس ع ...

نمدونستم خصوصیه

ولی خب دکترم کار نمیکنه بااون بیمارستان