mamane94hosein مدیر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 عنوان خانمهای مشهدی بیمارستان رضوی یا مادر یامهرگان واس سزارین خوبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 39 پست سلام ده روز دیگ ب امیدخدا زایمان دوممهواس اولی رفتم مهرگان چون اون موقع فقط اونجا سز انتخابی داشراضیم بودم بنظرتون الان کدومو برم دودلم؟ میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙 1399/07/10 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ooooooooooo عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 5375 گلمنشنیدم اینا رو فککنم تهران باشن من مشهدم اره عزیزم تهرانه من فککردم شما تهرانی عنوانو قشنگ نخوندم حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
mamanasal95 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3918 دولتی نیس جوادالائمه خصوصیه.نمیدونم من خودم هرچندوقت یه بار همینطوری میرم به بیمارستانم سرمیزنم حس ع ... نه گلم نیمه خصوصیه دکتر منم اونجا قرارداد داره وبهم گفت اگه بی دردی و ...اینا میخوای رو جواد الائمه حساب نکن به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
mamane94hosein مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 نشنیدم اسمشونو خودت میتونی فقط انتخاب کنی که کدوم بیمارستان کمتربهت استرس میده وباهاش راحت تر میتونی ... والا میگم دودلم مهرگان دیدم وراضی بودممگ حضوری اون دوتا دیگ روهم برم ببینم از نزدیکچطورن؟ میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
mamane94hosein مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 اره عزیزم تهرانه من فککردم شما تهرانی عنوانو قشنگ نخوندم فدات گلم اشکال نداره میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
mamane94hosein مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 حتما لایقی گلم ... انشالله که پاقدم نی نی عالی باشه و گره از مشکلاتت باز شه به حق امام رضا... قربون دعات انشالله انشالله میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
mamanasal95 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3918 قربون دعات انشالله انشالله شک نکن درست میشه انشالله درپناه خدا باشی به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
mamane94hosein مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 من طبیعی بودم عزیزم در صورتیکه واسه بچه دومم شاید برم رضوی یا بنت الهدی بعد دکترم میگفت نه باید هرو ... راستش منم یکی از فامیلا سینا بود وحرف شما رو میزدوواس دومی رف جوادالائمع خیلی بیشتر راضی بود باااینکه پول کمترم داده بود میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
mamane94hosein مدیر استارتر عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 571 شک نکن درست میشه انشالله درپناه خدا باشی مرسی مهربون همچنین میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
mamanasal95 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3918 راستش منم یکی از فامیلا سینا بود وحرف شما رو میزد وواس دومی رف جوادالائمع خیلی بیشتر راضی بود بااای ... اره به نظرم تغذیه مهمه مخصوصا واسه زایمان طبیعی اونجا خداییش محیط تمیز بود پرستارا شیک و رفتارشون هم خوب بود ولی از این جهت رسیدگی نداشتن به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت