2777
2789
عنوان

خواستگار دارم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو راست میگ... الان کنارنیای بعدا هم نمیتونی کنار بیای... حتی اگ قد باشه... ولی بهم میخورید

حالا خیلی هم مهم نیست برا خودم خواستم کلی نظرات رو بدونم که خوبه یا نه با این شرایط

چون قد خودتم کوتاهه بچه هاتون کوتاه میشنا . با یه قد بلند ازدواج کن . بنظرم خیلی موضوع مهمیه افراد باید ژناشونو اصلاح کنن . الان خاله من خودش ۱۶۵ اینطوراس . شوهرشم همین حدودا شاید کمتر . بچه هاش ۱۵۰ ۱۵۵ شدن خیلی کوتاهن و دخترش افسردگی شدید داره بخاطر قد 

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
اینو راست میگ... الان کنارنیای بعدا هم نمیتونی کنار بیای... حتی اگ قد باشه... ولی بهم میخورید

ببخشيد چرا بيشترتون اين عكس رو گذاشتيم رو پرفايلتون؟؟

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين
چون قد خودتم کوتاهه بچه هاتون کوتاه میشنا . با یه قد بلند ازدواج کن . بنظرم خیلی موضوع مهمیه افراد ب ...

الان من 162،شوهرم 167،8... کوتاه میشن بجه هامون😰😰

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چون قد خودتم کوتاهه بچه هاتون کوتاه میشنا . با یه قد بلند ازدواج کن . بنظرم خیلی موضوع مهمیه افراد ب ...

آره خیلی از این لحاظ بده

من مامانم۱۵۵

بابام۱۸۴

من۱۶۶

ولی خواهرم طفلک کوتاه شده الان۱۵۶😖😖

اگه به دلم نشسته بود اره بعضی ها قد کوتاه و یا حتی زشت ان ولی آدم ازشون خوشش میاد ببین به دلت واقع ...

موافقم کاملا 

من ی پسریو میشناسم قدش تو مایه هایه همینه ک اسی میگه همیشه با اینکه قد برام مهمه پیش خودم میگم این بیاد خواستگاری قبول میکنم😁😁

ولی یکی دیگه ک  تقریبا هم قد اونه و خواستگارم بود و ی تاپیکم بخاطرش زدم حتی چن سانتم از اون مورد اولی بلندتر بود و اصلا فکرم بهش نکردم 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
خوبید که  شرایطش هم خوبه بنظر خسیس نیست خیلی مهمه تفاهم دارید؟ قبول کن انشالله کع خیره

اخلاقش خوبه و همیشه انگار پرانرژی هست فقط یه ذره این قد افتاده به دلم که چکار کنم