2777
2789
عنوان

خواستگار دارم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 91 پست
ببخشيد چرا بيشترتون اين عكس رو گذاشتيم رو پرفايلتون؟؟

یه چالش لاغری گزاشتن،شرکت کننده ها با توجه به میزان وزنی ک مورد نظرشون بود تو گروهای رنگی تقسیم بندی شدن ک باید پروفایلشون رنگ و عکس گروهشون باشه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من 162،شوهرم 167،8... کوتاه میشن بجه هامون😰😰

عزیزم حتما دکتر تغذیه ببر . ورزش باید بکنه حتما . قبل از بلوغ میشه واسشون کاری کرد ولی صفحات رشد بسته بشه دیگه تمومه 

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍
با قد خودت مقایسه کن

بخاطر همون اصلا نتونستم تصور کنم😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
آره خیلی از این لحاظ بده من مامانم۱۵۵ بابام۱۸۴ من۱۶۶ ولی خواهرم طفلک کوتاه شده الان۱۵۶😖😖

من مامانم 160 بابام 180... قدم رو مدیون والیبالی هستم که 10 سال هرروز 2 ساعت بازی کردم وگرنه زیر 160 میشدم احتمالا چون کلا ژنم به مامانم اینا رفته. داییام همه زیر 173 هستن

چون قد خودتم کوتاهه بچه هاتون کوتاه میشنا . با یه قد بلند ازدواج کن . بنظرم خیلی موضوع مهمیه افراد ب ...

خب باید بچه هاشون از سن پایین میبردن دکتر کلاس یوگا یا والیبال خیلی موثره برا افزایش قد تو سن رشد و همینطور تغذیه

کسایی رو دیدم قدشون از پدر مادراشون بلند تر بشه

عزیزم حتما دکتر تغذیه ببر . ورزش باید بکنه حتما . قبل از بلوغ میشه واسشون کاری کرد ولی صفحات رشد بست ...

الان یه سالشه... از وقتی بدنیا اومد تا الان بالای نمودار بود... مسئول قد و وزنش میگف جز بلند قدا حساب میشه... ینی ممکنه بعدا کوتاه بشه??

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اخلاقش خوبه و همیشه انگار پرانرژی هست فقط یه ذره این قد افتاده به دلم که چکار کنم

قد اصلا مهم نیست

مهم اینه که به دلت نشسته یا نه 

وقتی میگی اخلاقش خوبه ینی عالیه

مهم و مهم فقط اخلاقه

ادم بداخلاق ادمو پیر میکنه و دق میده 

ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری  و بمیرانی ام...
اخلاقش خوبه و همیشه انگار پرانرژی هست فقط یه ذره این قد افتاده به دلم که چکار کنم

تا ۴ بار دیگه باهاش بیرون نری معلوم نمیکنه 

ببین جاذبه داره برات 

من مشکل تو رو داشتم با این تفاوت من خودم ۱۷۰ ام یه خواستگار ۱۷۲ اینا و لاغر داشتم رفتم باهاش بیرون یک ساعتم نتونستم تحمل ش کنم 

مهم به دل نشستنه نه ۲ متر و ۱۶۰ بودن قد

من خودم مهمترین فاکتورم قد بوده و هست 

خوبه همینو بچسب این دور زمونه شوهر بد گیر میاد....😄😄شوخی کردم ولی واقعا خوبه اگه بدلت نشسته لی لی ...

اره خوبه شوخ هم هست شوهر خوب هم کم شده اگه درست شد دعوتت میکنم😜😂😂

الان یه سالشه... از وقتی بدنیا اومد تا الان بالای نمودار بود... مسئول قد و وزنش میگف جز بلند قدا حسا ...

آره من و خواهرم تو مهد.و دبستان از همه بلند تر بودیم مخصوصا من که از همه پسرا هم بلند تر بودم مامانم فکر میکرد قدم خیلی بلند میشه ولی نشد😐

خواهرم که خیلی کم شانسی آورد😖😖