2777
2789
عنوان

چرابعضیا اینجورن

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 131 پست
من میگم ایشون انجام میده میگه تهرانی ها اینجورن مثلافخربفروشه واسمشم گذاشته پیشرفت درصورتی ک ماها ک ...

خدا به داد جاریت و خانواده شوهرت برسه

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم
منم همینو میگم عزیز الان خونه میلیاردی یه خونه نرمالخ چون پول بی ارزش شده من خونم ۶۰ متره تو منطقه ...

تبریزمیگن خیلی قشنگه عزیزم😘💗🥰مهم خوشبختیته من میگم با این شرایط فخرمی فروشه انگار مادهاتیم این می خوادبگه تهران تهران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول  دوستان خونم خیلی خیلی کوچیکه ولی عمرا بتونم عوضش کنم چون پول میخواد که نیست

خداروشکر خونت مال خودته همین بسه انشاللخ بزرگترشو میخری

لامصب هر جا میرم هستی😂😂😂

ببین خواهر بیکاری فشار اورده بهم😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
حرف شماهم درست نیست میگی رفتم خونش خفه شدم.هیچ کس از خونه کوچیک خوشش نمیاد ولی خب ادم به پولش نگاه م ...

دقیقا 

دخترخاله شوهرم ده سالشه اومد خونمون گفت خاله شماچطوری توی خونه راه میرید انقدرخونتون کوچیکه من خیلی دلم شکست😔😔😔درسته بچه هست ولی خب حرفش خوب نبود 

مال ما ۴۲ متره خونه اونا ۱۲۰ متر 😐

خدایاشکرت
عزیز جان فخر فروشی بده  به نظرم  حق  با استاتره نباید اصلا در مورد دارایی و تفاوت &n ...

طبق حرفای خودش ایشون فخر میفروشه به جاریش

فخر خونه بزرگشونو

یا میگه پدر جاریش کارمنده.

شهرستانتون کجاست که خونتون چند میلیارد پولشه؟ خدا به داد جاریت برسه دلم سوخت بیچاره چه جاریی دار ...

ما توی ساری خونه اپارتمانی معمولی مون ۳.۵ میلیارد پولشه . چرا تعجب میکنین