2777
2789
عنوان

چرابعضیا اینجورن

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 131 پست

بچه ها شما شهرستان بهدکجا میگید

ما شهر های کوچیک هر استان میگیم شهرستان

به نظرتون مشهد و تبریز و اصفهان و ... شهرستان هستند؟

اینا خودشون کلان شهرند

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من هیچ وقت بهش حرفی نزدم مثلامی خواستم براش ارزش قایل بشم هی میگفت تهرانی ها اینجورکادومیدن یاتهرانی ...

خب تیکه انداختی اوونم جوابتو داده 

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرام نزدیک ۴۰ سالشونه باهم دعوا کردن دیروز  حالا امروز بزرگه رفته بیرون کوچیکه چه حرفا ...

اره بد زمونه ای شده

خواهر به خواهر رحم نداره بعد ما از جاریو خواهرشوهرو زنداداشو ....انتظار داریم

بچه ها شما شهرستان بهدکجا میگید ما شهر های کوچیک هر استان میگیم شهرستان به نظرتون مشهد و تبریز و ا ...

نه گلم اونا که شهرن ولی همونا شهرستان دارن دیگه

شهرستانتون کجاست که خونتون چند میلیارد پولشه؟ خدا به داد جاریت برسه دلم سوخت بیچاره چه جاریی دار ...

گلی فکرکردی اینجا ارزونه ؟من دروغ نمیگم قیمت واقعیشم میگم خب منطقه خوب وبزرگ وچندطبقه گرونه دیگه 

بعدهم من کلی هدیه دادم محبت کردم یک طرفه 

اره بد زمونه ای شده خواهر به خواهر رحم نداره بعد ما از جاریو خواهرشوهرو زنداداشو ....انتظار داریم

آره بخدا اونم خواهر هایی صبح تا شب مونس و همدم هم دیگه اند😔

دلم میخواست برم به باباش بگم داره دروغ میگه ترسیدم دعوا بشه

هرچه هستم خدایم داند...
من اصلاحرفی بهش نزدمه وقتی ایناروگفت تودل خودم ازش رنجیدم من اصلاقصدنداشتم برم ک بگه نیان 

تومیگی تهرانیا فلان کارو میکنن فلان چیزو کادو میدن اسمشم گذاشتن پیشرفت

این تیکه نیست پس چیه؟

یا میگی رفتم خونش خفه شدم

نه گلم اونا که شهرن ولی همونا شهرستان دارن دیگه

منم همینو میگم عزیز

الان خونه میلیاردی یه خونه نرمالخ چون پول بی ارزش شده

من خونم ۶۰ متره تو منطقه متوسط به بالا تبریز یعنی بالا شهر هم اونطور نیست

و خودشم فکر کنم ۱۵ سالی بشه 

۸۰۰ میلیونه

واقعاخفه شدم ب خونه ۶۰متری ۵۰متری چی میگن؟ من ک اینوبهش نگفتم ولی اون کلاس میزاره

خیلیا ارزوشونه همون ۵۰ ۶۰ متری رو داشته باشن.اینجوری نگو عزیزم خدا قهرش میاد

منم همینو میگم عزیز الان خونه میلیاردی یه خونه نرمالخ چون پول بی ارزش شده من خونم ۶۰ متره تو منطقه ...

به قول  دوستان خونم خیلی خیلی کوچیکه ولی عمرا بتونم عوضش کنم چون پول میخواد که نیست

تومیگی تهرانیا فلان کارو میکنن فلان چیزو کادو میدن اسمشم گذاشتن پیشرفت این تیکه نیست پس چیه؟ یا می ...

من میگم ایشون انجام میده میگه تهرانی ها اینجورن مثلافخربفروشه واسمشم گذاشته پیشرفت درصورتی ک ماها ک شهرستانیم خونه هامون بزرگ ومنطقه ازادیم وماشین های اروند اماحرفی نمیزنیم ولی اون هی میگه تهران اله بله من ک خودم حاضرنیستم برم تهران اینجور زندگی کنم زمانی خوبه ک جای خوب وخونه بزرگ باشه نه جایی ک ادم دلش بگیره