2777
2789
یه خانومی گفتن خوشگلی به خاطر اینه که خونواده ها کم توجه شدن. منم گفتم بله چون قبلا خوناده ها اجازه ...

شما  نه فرق بحث با دعوا رو میدونی

نه فرق زیبایی با تیپ و هرزگی

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما  نه فرق بحث با دعوا رو میدونی نه فرق زیبایی با تیپ و هرزگی

هر زیبایی هرزه نیس و هر هرزه ای زیبا  اما من میگم  باید تو هر چیز حدی باشه  

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
شما  نه فرق بحث با دعوا رو میدونی نه فرق زیبایی با تیپ و هرزگی

شما میدونی کافیه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
یادم ندادن تو اخبار نوشتم دختره شب خونه نرفته دوس پسره کارشو ساخته کشته انداخته تو سطل   ح ...

باشه دختره رو بردن کشتن و حالا هر چیز دیگه ای....

یعنی چون یه دختر کشته شده

باید بگیم 

زنا عقلشون نمیرسه باید صاحاب داشته باشن؟؟؟

اونوقت هیچ پسری تا حالا اشتباه نکرده و کشته نشده

اونا نباید صاحاب داشته باشن

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید
اها جدا شدی خاستم ببینم متاهلیو تجربه کردی یان اگ شرایط خاستگارت خوبه قبول کن خب راستی چن سالت بو ...

خیلی خوبه از شوهر سابقم ولی دیگه اهداف دیگه ای دارم که ازدواج شاید اخریش باشه حوصلشو ندارم واقعا 

۱۹ سالم بود ۲۱ جداشدم 

شما میدونی کافیه 

میدونی چیه

طرز فکرت مال خودت مشکلی نیس

اما لطف کن این طرز فکر ما قبل تاریخی رو توی

یه فضای عمومی نشر نده

خیلی خوبه از شوهر سابقم ولی دیگه اهداف دیگه ای دارم که ازدواج شاید اخریش باشه حوصلشو ندارم واقعا&nbs ...

هر چی دلت میگ گوش کن عزیزم

انشالله ک خوشبخت وموفق باشی

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹
مگه‌ چه اشکال داره بچه خوشتیپ و زیبا باشه.... مگه‌زیبایی بده؟

شما منظور منو متوجه نمیشید😅😅این که شلوارتو یه متر بکشی بالا و پات معلوم باشه..این که مانتوت جلو باز باشه وو کل هستیت معلوم باشه رو بهش میگن زیبایی بنظرت😓

میدونی چیه طرز فکرت مال خودت مشکلی نیس اما لطف کن این طرز فکر ما قبل تاریخی رو توی یه فضای عمومی ...

باشه شما نشر بده  هرجور راحتی 

منم خوشگل زیاد نمی بینم فقط همه شبیه هم مصنوعی شدن 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
شما منظور منو متوجه نمیشید😅😅این که شلوارتو یه متر بکشی بالا و پات معلوم باشه..این که مانتوت جلو با ...

این   هوسه که پسررو میکشه طرف این دختر ن زیباییش