2777
2789
عنوان

بابام میگه من بدبختش کردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5894 بازدید | 199 پست
خب خداروشکر چیز زیادی نموندهاین همه سال صبر کردی این چند ماه هم روش

این آخر کاری دیگه نمیتونم واقعا آنقدر منت و نمی‌دونم اخم برای چیه آخه خودشون بچه آوردن عروسش کردن منت میذارن که مارو بدبخت کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه مگه نمیدونی مسئول عدم استفاده اونها از کاندوم تویی ؟! چقدر بعضی خانواده ها به درد نخورن، حالا همینا کمترین ذره ای احتیاج به مراقبت پیدا کنن آویزون دخترشونن و از پسر هیچ توقعی ندارن

خدای من ..حالا خودت چیزی از ازدواج حالیت بود .‌ متوحه می شدی ! تو نامزدی اذیت نمی شدی !

متاسفانه اصلا هیچی درباره ازدواج نمیدونستم و کسی هم بهم نگفته بود تنها چیزی که گفتن این بود از کمر به بالا اجازه بدی از کمر به پایین اجازه ندی بخدا قسم دقیقا همین کلمه رو گفت مادر شوهرم که منم نمی‌دونستم یعنی چی اصلا نمیدونستم رابطه چیه و بکارت چیه و حتی نمی‌دونستم قرارع بعد عقد بیاد پیشم شب بمونه 

اره دیگه مگه نمیدونی مسئول عدم استفاده اونها از کاندوم تویی ؟! چقدر بعضی خانواده ها به درد نخورن، حا ...

بخدا قسم همینه 

امسال دو بار مامانم بستری شد هر بار ۱۷ یا ۱۸ روز فقط من پیشش بودم داداشم کلا یه استان دیگه بود آخرشم من مقصر همه چیزم 

نه لباسی ازشون میخوام نه وسایلی نه چیزی همه رو خودم میخرم آخرش منت میذارن سرم

چند سالت هست ؟‌شبیه نوجون های امروزی حرف می زنی پدر و مادر حرمت دارن ...

پرت و پلا نگو ۳۵سالمه خودم بچه دارم ، هیچ پدر و مادری صرفا به خاطر زاد و ولد مقدس نیست ، پدر و مادر ایشون هم که یه بچه ده ساله رو عروس کردن نه تنها مقدس نیستن بلکه مجرم هم هستن 

تاپیک فیک 😐 ۱۱سالگی مگه کسیو عقد میکنن؟ 😐 زیر ۱۴ کسیو عقد نمیکنن

میخوای باور کن میخوای باور نکن 

من ۱۱ سالگی عقد آخوندی کردن بعد ۳ سال و نیم اینا که ۱۵ شدم محضری کردن همین