2777
2789
یه زمانی نمیتونستی مردو زن رو از هم تشخیص بدی انقد که سیبیل و ابروی پت و پهن بود  الانم نمیتون ...

حتی تصورشم وحشتناکه منک میبینمشون چندشم میشه این جورمردارو..ابهت مردونگی کامل ازبین رفته دربعضی ازمرداالبته😑

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل...ارایش..بی توجهی خانواده ها..تاثییر فضای مجازیو...هزارتا دلیل دیگه😓

بی توجهی خانواده چه ربطی به خوشکلی زنا داره؟

یعنی باباشون باید بگه چرا خوشکل شدی

برو تو اتاقت به کار زشتت فکر کن

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید

جز یه عده خاص که مادرزادی زیبا هستند بیشتریا به لطف عمل و بوتاکس و ارایش چهرشون رو زیبا کردند البته نه همشون بعضی ها خودشون فقط تو چشم کردند با قیافه های عجیب

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
و من😑

فک میکردم در حال انقراضم

زنده باد دماغ نچرال ایرانی😐😬

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

کاری نداره که فقط یکم پول باشه هم عمل میکنی هم کلاس خود آرایی میری هم باشگاه میری بدنتو میسازی اگرم با باشگاه ساخته نشد با عمل ساخته میشه عزیززم 😬

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
کلیپس بد چیزی بود خوب رفت

اخ من يادمه دختر عموم يه كليپس داشتتتتت يه بار گم شد از خونه بيرون نميومد فكر ميكرد زيباييش از بين رفته  

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
قبلا هرکی لباش نازک بود تعریف میکردن ازش مثلا ب عنوان معیار زیبایی میگفتن  الان لب شتری مد ...

نه قدیما هم لب برجسته قشنگ بود ولی دهن کوچیک 

طفلکی خواهر من دهنش اندازه گوگوش باز میشد مسخره اش میکردیم میگفت چرا به گوگوش که میرسه بهش میگین قشنگ من رو اذیت میکنید   

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بی توجهی خانواده چه ربطی به خوشکلی زنا داره؟ یعنی باباشون باید بگه چرا خوشکل شدی برو تو اتاقت به ک ...

قبلا مامانم میگف تا شوهر نکنی اصلاح بی اصلاح الانم همینجوره؟؟؟؟؟ 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

ب نظرم ارایش الان فرقی با کلاهبرداری نداره...

خودشون و زیباتر از اونچه که هستن نشون میدن

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

قبلا همه خيلي ارايش ميكردن و ارايشها غليظ بود به جاي قشنگ شدن زشت و بيكلاس ميشدن الان ياد گرفتن به خودشون رسيدگي كنند به پوست و موهاشون برسن جراحي ها زيبايي حرفه اي تر شده ارايش ها ملايم و مليح و شيك شده براي همين دخترها خوشگلتر شدن كه خيلي هم خوبه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

در ضمن همین عملایی رو که خانومها انجام بدن

بدقیافه ترین مردام انجام بدن زیبا میشن😐

بینی، ابرو، لب، چونه، فک، دندون، بوتاکس، لیفت پلک، کاشت ناخن، اکستنشن، لیپوماتیک و پروتزه .... چرا زیبا‌نشن؟؟؟ فقط پول لازمه و سلیقه ی طرف و مهارت دکتر....

کسی منو ریپلای نکنه لطفا...