بیشتر مواقع میبینمش از اقوام نردیک همسرم منم بخاطر لجبازی با اون جواب مثبت دادم اونم ازدواج کرده بچه اورده ولی هر چقدم از زندگیت راضی باشی با کسی که عشق و تجربه کردی سخته نداشتنش
این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستی و اشنایی یکسال و نیم با یه پیام 20 خطی تو واتس اپ تموم شد!بعد از خوساتگاری و اینکه خانوادش کلاس گذاشتن و خانوادم قبول نکرد اینجوری اونهعمه عشق و علاقه و رابطه ایده ال رو تموم کرد
کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺