خودم رفتم از بس اذیت شدم خیلی بد بود اخرین پیامم بهش این بود که قول دادم برای همیشه از زندگیش برم و از اون روز همه مجازی رو پاک کردم ...نمیشه گف عشق بیشتر فرشته عذاب بود
والا ما دعوامون شد گفت بميري هم ديگه كاريت ندارم فعلا هم ز نزده
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
من باهم حرف نمیزدیم سریه مسئله ای .منم چون منتظرنبودم خودش پیام داده بود ندیده بودم.بعدهمون روز یه اتفاق براش افتاد فوت شد😭😭😭الان چندسال میگذره ولی درونم هنوز آتیش میگیره
طهر یه روز سرد رمستونی در ماه بهمن خودم گفتم دیگه نمی تونم این شرایط و تحمل کنم خیلی باهام حرف رد ولی منم لج کرده بودم پیام داد باشه اذیتت نمی کنم خداحافظ بعدش خیلی زنگ وپیام واو و من دیگه قرار گذاشتم به هیچ عنوان جواب ندم و سریع اردواج کردم فک کردم کار خوبی میکنم😔
این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان
می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق 😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞 🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
عشق من فامیل بودش هفت سال پیش سرلجولجبازی بایکی دیگه ازدواج کردم ولی قسم خورد دیگه ازدواج نمیکنه قسم خورد دیگه عاشق کسی نمیشه وهمچنان هفت ساله ازدواج نکرده الهی بمیرم براش موقعی که اولین بار شوهرمو دید نه حرف زد باهاش نه چیزی پاشدرفت ازخونه مامان اینا