2777
2789
اولین بارتونه مگ دعواتون چقد شدید بود؟

اره اولين باره اينجوري دعوامون شد من كتكش زدم چون گوشيش اشغال بود 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بعضیا چه پایبند هستن به گفتنشون

اره افتضاح پایبند بود همیشه پای حرفش میموند اشتباه کردم لج کردم باهاش الان پشیمونم چون دارم تاوان اشتباهای اون روزمو میدم اگه ازدواج میکردم باهاش خوشبخت ترین زن بودم چون واقعا دوسم داشت هی دنیاست دیگه

باهام خداحافظی نکرد یعنی واقعا عاشقم بود؟ خودش که میگف هستم

منظورم این نبود که اگه ترکت نکنه حتما عاشقته .

عشق تعاریف زیادی داره .مثلا یکی از تعریف هاش محبت خیلی زیاده .یعنی اگه عاشقته واقعا باید بهت محبت کنه و ناراحتت نکنه اصلا ......

متنفرم از خانواده هایی که له هیچ عنوان راضی نمیشن کسی رو که انتخاب کردی فقط حرف خودشون الان رفتن زنی براش گرفتن که بخدا قسم ازش خیلی بالاترم چون تو خانواده فشنگ میدونم از تمیز و خانه داری قیافه و هیکل و اجتماعی بودن خیلی بالاترم نمیدونم چرا همچین کاری میکنن خدا لعنتشون کنه ادم و ارزو به دل میزارن من چون فهمیدم خانوادش با من راضی نیستن لج کردم گفتم برن بهترشو برات بگیرن

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  
منطق چی اخه؟سه سال عمرتو هدر دادی بعد منطق؟

خب مناسب هم نبودیم 

اخلاقشو دوست نداشتم 

تغییر نمی‌کرد 

سه از عمر چرا هدر بره ؟؟؟؟ مگه اون سه سال رو زندگی نکردم هرچقدر سختی داشته خوشیم داشته 

گلممم اینجور آشناهایی و دوستی ها بیشترش ی روز تموم میشه 

برای من دو بار اتفاق افتاد

یکی بدون خداحافظی، به خاطر یه اتفاق و بعد دعوا جدا شدیم، خیلی اذیت شدم

یکی دوسال بعد با یک نفر آشنا شدم، به خاطر حرفای آدمای دو روو دور و برم مون، کم کم رابطه مون سرد شد بعد آرزوی خوشبختی کردیم برای هم.

بدون خداحافظی و بدون حرف جدا شدن واقعا سخته

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان

فعلا که قسمتمون نشده

ولی با یه پسره ۴روز تو بازی انلاین بودم

ولی وقتی قیافشو دیدم نپسندیدم😂😬همون موقع بازیرو پاک کردم ولی بخاطر همین ۴روز کلی گریه کردم

من کلا دوس پسر نداشتم،چون اخلاقم نمیخونه و گیرم و ابنا😁😁

لطفا برای گزارش بزنید تعلیق بشم🙏🙏😊
مردی یا زن

دختر

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

خیلی سخته یه رابطه ای رو شروع کنی ولی تموم شدنش دست خودت نباشه ...یه وقتایی از خودت بپرسی پس چی شد اون همه عشق اون همه قول اوت همه حرف

اون همه اشک 

مگه نمیگن پسری که برای یه دختر گریه کنه دیگه عاشق نمیشه