2777
2789
عنوان

لک پیسی کودک زیر ۱ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 3610 بازدید | 58 پست
بردمش دکتر پماد هیدروکورتیزون داد و گفت نمیشه تشخیص قطعی داد. لامپ هم زد سفید شد البته به اصرار من و ...

عزیزم طب سنتی عامل پیسی غلبه بلغم میدونه که همون سردی بچه است تو نت تحقیق کن ببین که بچه اعلامش نداره اگه بلغمی هست طبعش عوض کنی چون خودم که تحقیق کردم دیدم درسته من بشدت بلغمی هستم و دارم طبع بدنم عوض میکنم انشالا شفا نزدیکه خودت و بچه اذیت نکن عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت عامل ژنتیک خیلی مهمه ولی هنوز تشخیص قطعی نمیشه داد. پماد هیدروکورتیزون داد. سه هفتس دارم مص ...

انشالله که خدا خودش بهمون رحم کنه وچیزی نباشه .اگه رفتن لکه ها عزیزم بهم بگو ممنون میشم من دلشو ندارم ببرم متخصص پوست وهی دارم رفتن را به تاخیر می اندازم از بس میترسم .

بردمش دکتر پماد هیدروکورتیزون داد و گفت نمیشه تشخیص قطعی داد. لامپ هم زد سفید شد البته به اصرار من و ...

سفید شد یعنی چی عزیزم ؟ برا پسر من لکه ها زیاد هستند پاهاش شکمش صورتش .وزیاد هم میشوند به خاطر همون نگرانم 

سفید شد یعنی چی عزیزم ؟ برا پسر من لکه ها زیاد هستند پاهاش شکمش صورتش .وزیاد هم میشوند به خاطر همون ...

یعنی قسمت لکه زیر نور لامپ روشنتر از پوست شد

امروز بردمش یه دکتر دیگه. اونم لامپ زد و گفت احتمال زیاد همون پیسیه و پماد الیدل داد که مخصوص لکه های پیسی هست ولی نگرانم که بچم زیر یه سال بهش بزنم یا نه😔

یعنی قسمت لکه زیر نور لامپ روشنتر از پوست شد امروز بردمش یه دکتر دیگه. اونم لامپ زد و گفت احتمال زی ...

بگم نگران نباش که چرت گفتم چون خودم شب وروز ندارم مدام لکه ها جلوی چشمم است .ولی اینم توی دلم مرتب میگم که اگه شیمی درمانی میشد یا عقب مونده بود اونوقت چکار میکردم.انشالله که اون لک چیزی نیست و زود محو بشه .

یعنی قسمت لکه زیر نور لامپ روشنتر از پوست شد امروز بردمش یه دکتر دیگه. اونم لامپ زد و گفت احتمال زی ...

عزیزم همون یه لک است یا نه جاهای دیگه بدنش هم است ؟ ممنون میشم جواب بدهی 

عزیزم همون یه لک است یا نه جاهای دیگه بدنش هم است ؟ ممنون میشم جواب بدهی 

من احیای میکنم روی لپش هم دوتا لک روشنتر میبینم

و پشت باسنش 

ولی دکتر گفت لینا قابل تشخیص نیست. با همون لک اصلیش که واضحه تشخیص داد

چندجایی ازبدنش اره کنار گوش روی سینه پشت کتف لکه های کوچیک سفید بود 

خیلی شرمنده گلم .لکه ها چه اندازه بودند .عکسی از لکه ها ندارید ؟ میخوام ببینم شبیه لکهای پسرم است .