2777
2789
عنوان

لک پیسی کودک زیر ۱ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 58 پست
دیدم که گرفتن توی این سن هم. خدا کنه قارچ باشه سطحش صافه و توی یه هفته یهو اومد جاش همیشه جلوی چشم ...

ببین نیس من مطمئنم از بچه خواهرمن پر بود ولی یه ماه هرروز باشامپوشست وپماد زد رف کلا

اگه تهرانی ببرش پیش دکترسهیلاستوده بیمارستان طبی کودکان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نیس من مطمئنم از بچه خواهرمن پر بود ولی یه ماه هرروز باشامپوشست وپماد زد رف کلا اگه تهرانی ببر ...

متاسفانه تهران نیستم. هیچ خارش و پوست ریزی نداره. میمیرم تا هفته دیگه ببرمش دکتر

عزیزم منم پیسی دارم این که ارث باشه احتمالش فوق العاده زیاده ولی نکته مهم اینه که خیلی دکترا عامل ار ...

عزیزم من یه لکه های کمرنگ تر از پوستم روی پیشونیم ظاهر شده‌ سفید نیستن اما از رنگ پوستم روشن تر هستن ممکنه پیسی باشه؟

عزیزم من یه لکه های کمرنگ تر از پوستم روی پیشونیم ظاهر شده‌ سفید نیستن اما از رنگ پوستم روشن تر هستن ...

عزیزم باید بری دکتر فقط پیشونی اگه رو داری بگو یکی کل بدنت ببینه مثلا من شکمم شروع شده بود پشتم بعد که رسید به دستام متوجه شدم

عزیزم باید بری دکتر فقط پیشونی اگه رو داری بگو یکی کل بدنت ببینه مثلا من شکمم شروع شده بود پشتم بعد ...

فردا میخوام برم دکتر دم عقدمه حالم انقدر بده که نگو

امروز تو حمام به بدنم نگاه کردم چیزی ندیدم

اما کمرمو نمیدونم شما لکه هات سفیده سفید بود یا نه فقط یکم روشن تر بود از پوستت؟

فردا میخوام برم دکتر دم عقدمه حالم انقدر بده که نگو امروز تو حمام به بدنم نگاه کردم چیزی ندیدم اما ...

عزیزم خیلی تابلو بود نمیشد بپوشونم همه متوجه تفاوت میشدن و اینکه برا بعضی ها حتی مویی که از اون نقاط در میادم سفیده ببین بیماریش روحی آروم باش که بدتر میشه

عزیزم خیلی تابلو بود نمیشد بپوشونم همه متوجه تفاوت میشدن و اینکه برا بعضی ها حتی مویی که از اون نقاط ...

مال من خیلی تابلو نیس چون رنگش شبیه پوستم ولی روشنتر

یعنی بنظرت مال منم همونه؟؟ شرایطم خیلی بده

سلام عزیزم چی شد ؟ لکه ها چی بودن ؟ پسر منم دو ماهشه بدنش پر لک سفید شده خیلی نگرانم 

دکتر گفت عامل ژنتیک خیلی مهمه ولی هنوز تشخیص قطعی نمیشه داد. پماد هیدروکورتیزون داد. سه هفتس دارم مصرف میکنم هنوز تاثیر محسوسی ندیدم. گفت سه ماه دیگه ببرمش ویزیت دوباره. مصرف این پماد هم میدونم برای بچه های شیرخوار خوب نیست ولی چاره ای نیست. شما عزیزم بچه ببر دکتر. درکت میکنم من کل وجودم نگرانیه ولی چاره ای نیست به جز دعا کردن و امیدواری

عزیزم منم پیسی دارم این که ارث باشه احتمالش فوق العاده زیاده ولی نکته مهم اینه که خیلی دکترا عامل ار ...

بردمش دکتر پماد هیدروکورتیزون داد و گفت نمیشه تشخیص قطعی داد. لامپ هم زد سفید شد البته به اصرار من ولی گفت من لامپ اصلا قبول ندارم

گفت باید ببینیم چی میشه روندش

منم فقط دست به دعام هم برای اینکه خدا به طفل معصومم رحم کنه

هم برای اینکه هرچه زودتر درمان قطعی  پیدا شه