2777
2789
عنوان

لک پیسی کودک زیر ۱ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 58 پست
لکه قبلی با پماد حدود ۲۰ درصد کوچکتر شده ولی متاسفانه لک جدید توی کشاله رانش پیدا کردم خدا خودش کمک ...

الهی حالتو درک میکنم منم مرتب بدنش رو چک میکنم لکه ها توی صورت پسرم اصلا دیگه دیده نمیشوند و روی بدن هم کمرنگ شده ولی نرفته اصلا😔 دکتر نبردم از بس میترسم

الهی حالتو درک میکنم منم مرتب بدنش رو چک میکنم لکه ها توی صورت پسرم اصلا دیگه دیده نمیشوند و روی بدن ...

متاسفانه توی خانواده سابقه پیسی هست. مادرشوهرم داده

بخاطر همین ته دلم آشوبه. با پماد کمرنگ تر شده ولی از بس دقت میکنم احساس میکنم چشام همه چی لک میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه توی خانواده سابقه پیسی هست. مادرشوهرم داده بخاطر همین ته دلم آشوبه. با پماد کمرنگ تر شده و ...

نگران نباش عزیزم.انشالله که نیست نذر کن یه چیزی برای سلامتیش انشالله لکه ها از بین بروند

متاسفانه توی خانواده سابقه پیسی هست. مادرشوهرم داده بخاطر همین ته دلم آشوبه. با پماد کمرنگ تر شده و ...

چی شد عزیزم؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
سلام عزیزم دخترت گلت خوبه ایسالله منم دخترم مشکل شما رو داره چیکار کردی خیلی نگرانم

سلام عزیزم 

دختر منم همین مشکلو داره میشه بگی از لکای بچتون

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
سلام عزیزم  دختر منم همین مشکلو داره میشه بگی از لکای بچتون

سلام عزیزم راستش راستش هنوز دکتری که میخوام ببرم موفق نشدموقت بگیرگ خیلی میترسم ب م بگه پیسی ولی لکش تغییری نکرده هنوز شما دکتر بردی؟

سلام عزیزم راستش راستش هنوز دکتری که میخوام ببرم موفق نشدموقت بگیرگ خیلی میترسم ب م بگه پیسی ولی لکش ...

تهرانی شما؟

من 6 ماه پیش بردم پیش سهیلا ستوده گفت پی سی نیست و خاله 

برا دختر من خیلی لکه ش بلنده 

تهرانی شما؟ من 6 ماه پیش بردم پیش سهیلا ستوده گفت پی سی نیست و خاله  برا دختر من خیلی لکه ...

نه عزیزم قم هستم خیلی استرس بدیه فوقش میبرم یه دکتر دیگه چاره ای نیست مال دختر منم تقریبا دو سانته کشیده است و سفید 

نه عزیزم قم هستم خیلی استرس بدیه فوقش میبرم یه دکتر دیگه چاره ای نیست مال دختر منم تقریبا دو سانته ک ...

عزیزم دختر نازت چند وقتشه 

دختر من 14 ماهشه 

نا گفته نماند دو سه تا لک کوچولو دیگم دیدم ...داغونم 

خواستی خصوصی پیام بده عکس بفرستیم برا هم

نگران نباش مال شما که دکتر گفته خاله خدا بزرگه دختر من ۸ ماهشه

تشخیص پی سی هم داده یکی دو نفر نمیدونم بخدا 

خدا گل دخترتو حفظ کنه ایشالا پی سی نیست 

صبح ی خانومی تاپیک زده بود دختر 6 ماهش چندتا لک سفید داشت خدا کمکمون کنه