2777
2789
عنوان

قبول دارین درآوردن لباسا از لباس شویی سخت ترین کاردنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 59 پست
وقتی جاتو انداختی و دراز کشیدی که بخوابی بخداکه سخته

همین . میخوام بخوابم .  ولی انوز تموم نشده لباسشویب

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دست نشستی که ببینی کدوم سخت تره

موافقم

دو هفته ست لباسشوییم خرابه و با دست لباس می شورم

به نظرم سخت ترین کاره

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
😂😂 درشو اگه باز بذارمتا فردا چی ؟؟بنظرت بو میگیرن؟

وا خواهر بلندشو

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

😂😂 درشو اگه باز بذارمتا فردا چی ؟؟بنظرت بو میگیرن؟

مگه کجا پهن میکنی که سخته.‌

من باید از کلی پله برم رو پشت بوم پهن کنم گاهی تنبلیم میاد خیلی، میدم شوهرم پهن کنه.

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
یا وقتی خوابیدی یادت میاد اشغالا رو نذاشتی جلو در😂😂

وای اشغال که خیلی سخته. باید از پله برم‌پایین. تازه کوچه دیده میشه لباس مناسب بپوشم روسری هم سرم کنم اووووو

تازه خیلی آخر شب بزارم دم در که معتادا داخل زباله ها رو نگردن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

اه بعدم چارساعت دولا شم پیچ و تاب لباسارو که بهم گره خوردن رو بازکنم

لباس رو بردارم پهن کنم. شورتم  از لاش بیفته رو زمین

باز خم شم برش دارم

ببرم با دست بشورم 

باز بیارم پهن کنم🤣🤣🤣😂🥲🥲💔

وای اشغال که خیلی سخته. باید از پله برم‌پایین. تازه کوچه دیده میشه لباس مناسب بپوشم روسری هم سرم کنم ...

وای وای ما هم از دست گربه ها بعد خونمون ویلاییه قشنگ معلومه کدوم کیسه مال کدوم خونست اگر نوار  بهداشتی باشه  عابروت میره

چقدر زود دیر شد، حیف💔