2777
2789

یه کم پیش تاپیک زدم الآن دوباره معرف اصرار کرد راجبش فکر کنم 

من ۳۴ سالمه و مجردم 

خواستگارم ۳۶ سالشه یه بار ازدواج ناموفق داشته و یه بچه داره که حضانتش با مادرشه .

حقوق معمولی حدود ۲۵ تومن داره 

ولی معرف خیلی از اخلاق و رفتار آقا تعریف می‌کنه 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

اینم بگم به خاطر چهره معمولیم تا الآن هر خواستگاری اومده نپسندیده منو 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

درمورد چیش مرددی؟ تو که هنوز ندیدیش

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد چیش مرددی؟ تو که هنوز ندیدیش

همین ازدواج ناموفق و بچه 

کاملا اشتباهه چون تو مجردی اون بچه داره

من باشم خانواده ام نمیزارن

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

خونه ماشین داره ؟

خونه نه البته گفته میگیرم ولی ماشین داره 

[QUOTE=400025378]خونه نه البته گفته میگیرم ولی ماشین داره [/QUبتید باهاش شرط کنی که بچه حتما پیش مامانش بمونه و اینکه باید شرایط خودتم ببینی مثلاً خواستگار داری یانه 

شرایططت خونه بابات خوبه یانه با توجه به اینا جواب لدی

چبشده امشب همه برای خواستگار تایپک میزنن😅

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام