2777
2789

آخرش چی شد ؟ طبیعی شدین یا سزارین؟

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول هفته ی سی و هشت بودم که شبش یه دردای خفیفی تو کمرم احساس میکردم و یادمه لرز کرده بودم و ژاکت پوشیده بودم یااینکه گرم بود همون شب خودم احساس خطر کردم رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحم ۲/۵ سانت باز شده و فردا زایمان میکنی برو خونه دردات شدید شد بیا 

که فرداش ساعت ۱۱ بستری شدم و ساعت ۶ بعد از ظهر زایمان کردم و دختر کوچولوم اومد بغلم😍

[QUOTE=157461627]منم دوتا بچه هام رو بدون درد بستری وبا امپول فشار زایمان کردم[/QUOTمیگن آمپول فشار دردش بدتره، نه؟ 

ولی من خیلییی اذیت شدم شنیدم که طبیعی اپیدورال خیلی راحت تره اگه برمیگشتم عقب اونو انتخاب میکردم

میشه بیشتر توضیح بدید ، ینی چهل هفته رو تموم کرده بودید و درد نداشتید؟

من پسرمو دی ما با امپول فشار بدنیا اودم چهلو یک هفته بودم بدون درد رفتم بیمارستان

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

من اول هفته ی سی و هشت بودم که شبش یه دردای خفیفی تو کمرم احساس میکردم و یادمه لرز کرده بودم و ژاکت ...

من نزدیکای هفته 38بودم فقط رفته بودم پرونده ببندم.معاینه کردن گفتن دوسانت بازشده.همین امروز باید بستری شی.تاعصر زایمان مکنی😒😒بزور امپول فشار بدنیا اوردن کیسه ابمو ترکوندن

پس چرا بمن نگفتن برو دردات شدید شه بیا.صب ساعت یازده دوزاده بستری شدم.ساعت 10نیم شب بدنیااومد

[QUOTE=157461627]منم دوتا بچه هام رو بدون درد بستری وبا امپول فشار زایمان کردم[/QUOTمیگن آمپول فشار ...

والله چی بگم روند زایمان رو جلو میندازه زود بزود انقباظها میان..تا وقتی از موعدت زیاد نگذشته صبر کن .من هردوشون چهار روز از موعد میگذره و دوسانت رحمم باز میشه ولی دردی ندارم