2777
2789
عنوان

خانومایی که نزدیک زایمان هم درد و انقباض نداشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 50 پست

من

زایمان اول پارگی کیسه اب ساعت شش عصر

درد خفیف ساعت ۹شب

درد شدید ساعت ۱نصفه شب

زایمان ساعت ۳نصفه شب

زایمان دوم

از ۸صب شزوع تحریک دهانه رحم

ساعت ۱ ظهر بستری شدم دردی نداشتم،امپول فشار زدن دردی نداشتم،کیسه آبمو پاره کردن درد شدید شروع شد نیم ساعت بعدم نی نی دنیا اومد

الله اکبر،الله اکبز،الله اکبر،سه بار بگید چش نخورم

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
اگه طبیعی بخوای با امپول فشار وپاره کردن کیسه اب زایمان میکنن.مگر اینکه بچه مدفوع کنه سزا کنن

خب دکتر قبول می کنه ۳۸ ختم بارداری بده؟

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت درشت نبود؟اگه ببینن بچه درشته هم معمولا زودتر زایمان رو انجام میدن چون طبیعی بچه بزرگتر باشه زای ...

ن 2600بود. گف معلومه  نیس از کی بازع.ممکنه عفونت بره داخل.باید بستری شی

خب دکتر قبول می کنه ۳۸ ختم بارداری بده؟

من زایمان دومم ۳۸هفته دکتر یه روز که شیفتش بود گفت بیا بیمارستا با تحریک زایمان میکنی ،پست قبلی مراحلشو گفتم

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
تروخدا سرخود کاری انجام نده تا میتونی پیاده روی کن فقط

چیکار کنم خب دکتر گفت سزا کن ولی من سزا نمیخوام جفت بچه هم پیر شده اگه یهو ازکار بیافته اکسیژن وغذای بچه قطع میشه .

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بچت درشت نبود؟اگه ببینن بچه درشته هم معمولا زودتر زایمان رو انجام میدن چون طبیعی بچه بزرگتر باشه زای ...

منم همینو میخوام بدونم ، آخه آخرین سونوم ۲۹ هفته بوده ، بعدیشم

منم همینو میخوام بدونم ، آخه آخرین سونوم ۲۹ هفته بوده ، بعدیشم

بعدیشم گفته ۳۸ 😑، ۲۹ هفته ۱۳۰۰ بود

میترسم درشت شده باشه ، دیر بفهمم نتونم طبیعی بیارم

واسه طبیعی نه باید دردت بگیره

من هیچیم نبود والا،شنبه رفتم برا معاینه لگن،گفت همه چی خوبه دهانه رحمتم نرمه،چهارشنبه بیا بیمارستان

روز چهار شنبه بدون هیچ مشکلی بار و بندیلمو جمع کردم با مامانم رفتم،با چنتا تحریکم دردی نداشتم،مامانم همش میگفت بیا بریم خونه میخان بزور بزایی،حتی بستری شدم ساعت یک و خبری نشد،امپول فشارم زدن خبری نشد،دکترم میگفت شکمت منقبض میشه ها واقعا درد نداری؟منم میگفتم نه والا فقط چرت میزدم😁دیگه دید فایده نداره کیسه ابو پاره کرد و سوزن فشارو یکم زیاد کردن که درد من شروع شد و بعد نیم ساعت نی نی دنیا اومد،وزنشم ۳۳۰۰ بود

نمیدونم عزیزم یه سر بزن به دکترت بهش بگو.چون بچه درشت بشه خیلی اذیت میشی .من بالای سی تا بخیه میخورد ...

یا علللی، چرا برام سونو زودتر ندادن 😔