2777
2789
عنوان

خانومایی که نزدیک زایمان هم درد و انقباض نداشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 50 پست
اره من به خاطر را ب ط ه زیاد به لکه بینی افتادم زودتر از موعد شد نزدیک دوهفته بعد با آمپول و پا ...

معذرت میخوام خودتونم ارگاسم داشتید ینی؟

ای خدااااا من اصلا درد و انقباض ندارم 😣   

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدید ، ینی چهل هفته رو تموم کرده بودید و درد نداشتید؟

نه عزیزم من اخر سی و هفت هفته زایمان کردم و زودتر از موعد بود

بخاطر اینکه سونوگرافی هام رو داده بودم به بیمه و تاریخ زایمان در دسترسم نبود و دکترمو عوض کردم دکترم هم طبق تاریخ پریود همش اصرار داشت که وقت زایمانم نزدیکه و بهم قرص گل مغربی داد برای باز شدن دهانه رحم و باعث شد زود دردم بگیره و بدون امپول زایمان کردم

ولی خداروشکر دخترم بجز زردی مشکل دیگه ای نداشت

والله چی بگم روند زایمان رو جلو میندازه زود بزود انقباظها میان..تا وقتی از موعدت زیاد نگذشته صبر کن ...

می ترسم بچم درست بشه نتونم طبیعی ، می تونم از دکترم بخوام ۳۸ هفته زایمان کنم؟

من نزدیکای هفته 38بودم فقط رفته بودم پرونده ببندم.معاینه کردن گفتن دوسانت بازشده.همین امروز باید بست ...

بچت درشت نبود؟اگه ببینن بچه درشته هم معمولا زودتر زایمان رو انجام میدن چون طبیعی بچه بزرگتر باشه زایمان سختر مبشه

نه عزیزم من اخر سی و هفت هفته زایمان کردم و زودتر از موعد بود بخاطر اینکه سونوگرافی هام رو داده بود ...

گلم این گل مغربی واقعا تاثیر گذاره اخه من ۳۸ هفتمه ولی جفت بچم داره ازبین میره باید زودتر دردم بگیره ولی خبری نیست .ازین قرصای گل مغربی دارم تو خونه بزارم؟؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من از هفته ۳۷ دردام شروع شد شبا همش درد داشتم، ۳۹ و هفته و ۲ روز زایمان کردم

ینی دو هفته درد داشتید 😱😱

درداتون چجوری بود؟ 

گلم این گل مغربی واقعا تاثیر گذاره اخه من ۳۸ هفتمه ولی جفت بچم داره ازبین میره باید زودتر دردم بگیره ...

برای من که واقعا تاثیر داشت یه هفته خوردم دردام شروع شد البته دکتر به من گفته بود شربت زعفران هم باعث زایمان میشه و من میخوردم 

ولی بدون مشورت پزشک هیچ کاری نکنید

دکتر به من میگفت کارای خونه مثه نپتون دستی کشیدن هم باعث میشه بچه پایین بیاد