2777
2789
عنوان

کسی هست که بعد از ازدواج رابطش با همسرش سرد نشده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهمون دوره،قبل از عقد شناخت خیلی سخته،حتی مشاور هم تایید کرد! تا وقتی کنار هم نباشیم شناخت خیلی سخ ...

نه عزیزم من اصلا اینو قبول ندارم با کمال احترام,شده تکی تکی یه عالمه مشاوره برید,مهارت های فردی تونو حداقل بالا ببرید,راهکارهای درست بگیرید و...

ما۵ساله ازدواج کردیم ولی عاشق همدیگه ایم خیلی دوسش دارم

خداروشکر عزیزم⁦♥️⁩😍

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
رابطه عاطفی ما بسیاااار بهتر از اوایل ازدواجه. بهتر همو درک میکنیم. قبلا شکاک بود الان نیست. قبلا به ...

وا چجدری ینی ادمی که تو دوستی باهاش رابطه داشتی و مشخصه هات بوده الان افتضاح و سرد شده رابطتتون عجیبه 

من و شوهرم هرروز توی عقد دعوا داشتیم و هزارتا مشکل 

صدبارباهم دعوا کردیم

عروسی که کردیم چشم نزنم بخدا خیلی روابطمون بهتر شده

براش غذا میپزم سیرش میکنم😁چای و هرچی بخواد بهش میدم

خدایی خونه باباش هیشکی جلو ادم ی لیوان اب نمیزاره 

اگه رابطه نداشته باشیم بهش یاد اوری میکنم که الان دو هفته شذه

و خودم پیش قدم میشم و به هیچ عنوان خجالت نمیکشم

خوبی زندگی مشترک و مستقل اینه ک دیگه حداقل جنگ و دعواهاتو خانواده شوهر نمیبینن

نه عزیزم من اصلا اینو قبول ندارم با کمال احترام,شده تکی تکی یه عالمه مشاوره برید,مهارت های فردی تونو ...

پول مشاوره ندارم،ولی دارم نهایت سعیمو میکنم!اون هم نره خودم استفاده میکنم از مشاوره!شاید اونو هم مجبور کردم بره دوباره!

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
پول مشاوره ندارم،ولی دارم نهایت سعیمو میکنم!اون هم نره خودم استفاده میکنم از مشاوره!شاید اونو هم مجب ...

کتابای خوب بخون💗 و یا رایگان دانلود کن💗خیلی کمک میکنه,اصلا با هم کتاب بخونید💗

تا یه هفته پیش همههه چی عالی بود ولی یهفتست کار دوم گرفته از صبح تا شب بیرونه شب میاد کلاس مجازی داره و موبایل بازی و فوتبال بعدشم خواب 

عملا من حذف شدم از زندگیش تو این یه هفته چون خیلی خسته میشه 

البته امروز خودش بردم بازار برام لباس خرید ولی من حاظرم هیچی پول نداشته باشم ولی کنارم باشه😪😭😭الانم دارم گریه میکنم چون قبل خواب بجای حرف زدن با من نشست فیلم دید بعد خواست بخوابه اومد بغلم کنه بش گفتم برو بمیر الهی سکته کنی تو خواب 😭😭😭😭اولین بار  تو این دوسال اینجوری باش حرف میزنم 

وای خدا دارم دیوونه میشم 

ما ازدواجمون سنتی بود

خیلی مشکل داشتیم.

دنیامون زمین و اسمون بود

انتخاب برای اون اختیار بود و برای من ی جورایی اجبار

اولا همش دعوا داشتیم خیلللییی همش بحث و کتک کاری و دعوا

الان خیلی بهتریم 

باهم ارتباط گرفتیم بهم خو گرفتیم میتونیم باهم صحبت کنیم

بدون مشکل نیستیم دعوا هم داریم ولی خب حداقلش میتونیم همو اروم کنیم

الان دیگه بدون همدیگه حالمون بده کنار نمیایم با نبودن هرکدوممون

اولا اعتماد تو زندگیمون نبود الان هست البته هنوز خیلی چیزا هست که دوستشون ندارم ولی خب راحتتر باهاش کنار میام یعنی فهمیدم که این چیزا واقعا زیاد مهم نیست

یکی از مشکلاتمون ارتباط داشتن با دوستام بود ک میگفت نه خیلی پافشاری میکردم ولی الان ک دوستام هم ازدواج کردن اونا سراغی از من نمیگیرن پس فهمیدم اونا هیچوقت دوستاشون ک مثلا یکیشون منم تو زندگیشون اولویت نبوده 

الان دیگ راحت جلو شوهرم زنگ میزنم به دوستام پیام میدم اون دیگه کاری نداره

کمبود ها زیاد ولی علاقه ای که به شوهرم پیداکردم و بالعکس باعث شده بتونیم کنار بیایم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
رابطه عاطفی ما بسیاااار بهتر از اوایل ازدواجه. بهتر همو درک میکنیم. قبلا شکاک بود الان نیست. قبلا به ...

چرا؟؟؟؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

بله چرا نباشه

هر روز بزرگتر میشی عاقلتر قلق همو پیدا میکنی مدیریت روابط بهتر میشه.

بنظرخودم هزاران بار بهتر شدیم نسبت به اون سال اول ازدواج چون صددرصد همو شناختیم.

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.