تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
میدونم عزیزم،کاملا درکت میکنم،ولی وقتی اینقدر باور داری که این طلسم پرقدرته،پس واقعا میشه...حتما حتم ...
اتفاقا بهم چندتا راهکار قرآنی داد نمیشه حاجی نمیییشه
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا بهم چندتا راهکار قرآنی داد نمیشه حاجی نمیییشه
خدا کریمه،انشالله درست میشه عزیزم
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
ممکنه سپردم به خود خودش که انشالله رفع بشههمچین پول هایی ندارم بدم به کسی که باطل کنه برام
منم همینطور،باورت میشه هنوز دعانویسا وقتی آشناهامون میرن پیششون برام پیغام میفرستن به فلانی بگو جن قوی داری اذیتت میکنه بیا پیشمون تا برات رفعش کنیم،ولی من میگم فقط خدااااا
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
البته اینم بگم اکثر اینا میگن طلسم یهود طلسم سنگین برات زدن برا جذب دیگر وابسته شدن بینشون این حرفا رایج .بخوای کمکت کنم
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
وضو بگیر.سجادت رو پهن کن دو رکعت نماز توسل بخون به حضرت زهرا.نماز که تموم شد روضه بذار.هر روضه ای که باهاش عشق میکنید.گریه کن.خالی کن خودت رو.روبزن به حضرت زهرا واسطه بشه.بگونمیخوام تا خدا هست بنده ی شیطان و امیال شیطانی انسان ها بشم..حتما کمکت میکنن.این رو کسی که طلسم سیاه داشت بهم گفت.ببین تا بدست نیاوردی خواسته است رو دست نکش.یوتیوب هم رقیه شرعی استاد کاوه رو گوش کن.کانالش عضو شده.ان شا الله مشکلت حل میشه.تو بنده ی خوب خدا هستی
وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
وضو بگیر.سجادت رو پهن کن دو رکعت نماز توسل بخون به حضرت زهرا.نماز که تموم شد روضه بذار.هر روضه ای که ...
مررررسی
ولی حقیقتش من رغبت نمیکنم نماز بخونم چون خیلیییی توسل کردم و نشد