مُردَم بس که تاپیکای نا امید کننده خوندم یا حرفای ناامید کننده شنیدم😔
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
خب این خیلی بدیهیه که اون شور و هیجان اول ازدواج و اونآتیش و طبع و طمع رابطه از لحاظ جنسی میگماااا ...
ان شاءالله همه زوج ها به همین نتیجه برسن،چون واقعا دیگه حالم داره به هم میخوره از دعوای زنو شوهرا بخاطر خانواده هاشون
ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برات بگم دوست من ،،منم ۳۲ساله ازدواج کردم تواین سالها خیلی سختیارو تحمل کردم،،ولی شاید خیلیهاتون باور نکنین برا یک بارم ک شده نه دعوا کردیم نه قهر ک بزارم برم خونه پدرم اگرم اختلاف نظر داشتیم مثلا من قهر کردم شاید نیم ساعتم نشده ،،،فقط توزندگی درسی ک میتونم به جوونا بگم گذشت ،صبوری ،،بهترین راه کاره،،و قانع ب همه چی ،وشاکر
تا دوسال پیش عالی بود. خودش میگه بخاطر اوضاع اقتصادی بده که روش نمیشه بیاد سمتم. مثلا کادو نمیتونه ب ...
حتما یه فکری بکن! رابطه جنسی خیلی مهمه!یجوری غیر مستقیم آگاهش کن که با این دوری کردن میتونه چه آسیب بدی به شما بزنه!
ان شاءالله همه مشکلاتتون حل میشه خانومی♥️
برات بگم دوست من ،،منم ۳۲ساله ازدواج کردم تواین سالها خیلی سختیارو تحمل کردم،،ولی شاید خیلیهاتون باو ...
خداروشکر میکنم که زوجهایی مثل شماها هست!ماشاءالله😍شماها بمب انگیزه اید برای ما جوونا
نه هرکی میگه حرف الکی میزنه با خیال راحت عقد کن مردا مثل بچه میمونن باید اخلاقش دستت بیاد اصلا نترس
انقدر افکار بد اومده سراغم که طفلک تا مریض میشه میخواد استراحت کنه من با خودم میگم از الان داره سرد میشه😑
اون اعتقاد داره همه چی که س ک س نیست! درحالیکه من بالعکس فکر میکنم
یه کوچولو خوبه،مرد زیاد اطراف کمر نپلکه بهتره!ولی چون برای شما مهمه حتماااااا باید یه فکری بکنه!شما خودت واسه رفع این مشکل غیر مستقیم اقدام کن
ممنون عزیزم💗فقط سعی کن قلق طرف دستت بیاد,همین,و با ارامش و استراتژی پیش برو💗
باشه حتما،ممنون از راهنماییت عزیزم!
فقط برام دعا کنید ذات طرفم خوب باشه و آدم عاقل و منصفی باشه
از همین الان قشنگ بشناسش و زیر و بم هم رو در بیارید از لحاظ اخلاقی
راهمون دوره،قبل از عقد شناخت خیلی سخته،حتی مشاور هم تایید کرد!
تا وقتی کنار هم نباشیم شناخت خیلی سخته
👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔 آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید. آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو... زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین... خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.