من عمم ۴۵ سالشه مجرده عین دختر ۱۸ ساله ها میگرده خیلیم بی بی فیسه😁حرف مردم ب تخم چپشه دیگ برا همه عادی شده اونم خونه عمه بزرگم هی میره سرکار پول میکنه تو جیب خودشو اونا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
غصه چرا این روزا مردا سر یه لقمه نون سر زنشون منت میذارن ،الا خودت شاغل باشی ،ازدواج هیچی توش نیست&n ...
نه عزیزم از حرف مردم خسته شدم، از اینکه تا زنها جمع میشن در مورد سن و سال حرف میزنن خسته شدم از این زندگی تکراری خسته شدم، از اینکه کار خوبی ندارم خسته شدم، از اینکه به هیچ جا نرسیدم خسته شدم😭
ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...
نه عزیزم از حرف مردم خسته شدم، از اینکه تا زنها جمع میشن در مورد سن و سال حرف میزنن خسته شدم از این ...
با ازدواج که مطمئن باش به هیچ جا نمیرسی ،اگه درس خوندن رو بگی یه چیزی ،حرف این زنای خاله زنک رو هم گوش نده اصلا ادم حسابشون نکن ،اگه شعور داشتن باعث ناراحتیت نمیشدن