2777
2789
عزیزم منم همه میگن جذابم، تحصیلکرده هم هستم، اما حرف مردم همیشه هست متاسفانه، مثلا تعجب میکنن ک چرا ...

دقیقا تعجب که میکنن ،به منم میگن یکی رو داری که به ما نمگی وگرنه تا الان رفته بودی ،منم میگم هر جور دوست دارین فکر کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا تعجب که میکنن ،به منم میگن یکی رو داری که به ما نمگی وگرنه تا الان رفته بودی ،منم میگم هر جور ...

آره همینم میگن، هرکاری کنی یه حرفی دارن

ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...
من پای اکثر فامیل رو به خونمون قطع کردم ،از جمله همه زن داییام ،یکی از زن عموهام 👌👌👌👌👌

اخه بیرونم ک میری همینه، منظورم اینه غریبه ها هم همینن

بیرون ،مثلا همسایه منظورته؟

نه محل کار، دوست، همسایه، همه کلا، هرکی باهات آشنا میشه سریعمیپرسه چندسالتع؟ مجردی؟ بعدش میگه چرا🙄

اخه بیرونم ک میری همینه، منظورم اینه غریبه ها هم همینن

من به همسایه هامون سلام علیک خشک و جدی دارم ،هراز گاهی هم از مادرم میپرسن مادرم میگه گفته تا اون کسی که مد نظرم هست پیدا نشه ازدواج نمیکنم دو سه تا خواستگارم از در و همسایه داشتم که گفتم نیمیخام

من به همسایه هامون سلام علیک خشک و جدی دارم ،هراز گاهی هم از مادرم میپرسن مادرم میگه گفته تا اون کسی ...

تو به آینده امیدواری؟

نه محل کار، دوست، همسایه، همه کلا، هرکی باهات آشنا میشه سریعمیپرسه چندسالتع؟ مجردی؟ بعدش میگه چرا🙄

من الان شاغل نیستم چون پدرم دوست نداره ،به اطرافیانم چشوندم که ازم سوال بیجا نکن ،اکثرا همه در جریان اخلاقیاتم هستن ،شما هم سعی کن جدی باشی تا اجازه ندن وارد مسائل شخصی زندگیت بشن😠

من الان شاغل نیستم چون پدرم دوست نداره ،به اطرافیانم چشوندم که ازم سوال بیجا نکن ،اکثرا همه در جریان ...

والا چی بگم من حتی از فکر اینک مردم چی فک میکنن هم غصه میخورم دست خودم نیست