2777
2789

مراسم عقد دخترداییم بود 

مادر شوهرش اجازه نمیداد بجز محارم به داماد کسی تو فیلم بیفته

هروقت یادش میفتم حرص میخورم😒

تو اتاق عقد کامل روی دخترداییمو پوشونده بودن هیچیش دیده نمیشد یعنی تو عکسا اصلا قیافش دیده نمیشه

اه اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه جا عروسی دعوت بودم یه هو تو مراسم به اندازه ۴۰نفر بدون دعوت اومدن 

ما تو دستشویی بودیم ازشون پرسیدم شما فامیل کی هستی گفتن عروس ما گفتیم پس ما نمی‌شناسیم‌تون ( فامیلای عروس بودیم) 

بعد با خنده گفت پس فامیل داماد 🥺

واسه عروسی دخترعمه شوهرم آخرشب طرف دامادعروسو اوردن خونه مادرش واسه خدافظی.پاشنه کفشم بلندبود ازبالای پله سه تاپاگرد رو پرت شدم سر پله آخر تونستم میله رونگه دارم.آبرو شرافتم رفت.باز شانس آوردم نگه داشتم خودمو وگرنه ضربه مغزی میشدم گندمیزدم بع عروسیشون

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.
من مادر پدرم فیلبردارن  میگفت تو یه عروسی یکی از فامیلای عروس دوماد وسط عروسی با دیس غذا پخش ز ...

یه بار فیلمبردار فامیلامون بود عروسی عموم بود از اول تا آخر فیلم رو دخترانش زوم میکرد  کلا فیلم خودشون بودن

عروسی دوستم کفشاش پاش رو زخم کرده بود به خاطر اینکه کمتر اذیت بشه وسط مجلس جوراب پوشید و کفشاش رو درآورد اما موقع رقص فراموش کرده بود و با همونا میرقصید.عروس با لباس سفید پفی و جوراب اسپرت مشکل راه راه😁وسط رقص لباسش رو بالا گرفته بود و میرقصید من و خواهرش خودمون رو کشتیم با هزار جور ادا بهش فهموندیم که اون دامن کوفتی رو ول کنه😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من نمیتونم تو این لحظه ها جلو خودمو بگیرم

منم خداخواست.بدجوری پرت شدم...پله روببینی خوف میگیره آدمو .ولی کسی نخندید بهم.فقط منو بادست نشون میدادن 😧

این اهنگ قشنگ رو گوش کن:عاشقی از روزبه بمانی.