2777
2789
الان عروس دوماد خوشبختم با این همه عقاید سخت چطور دوست شدن

آره عزیزم چرا نباشن

بیچاره داییم خونه گرفته براشون ماشین گرفته جهیزیه خوب گرفته 

۴ ۵سال هم عقد بودن پسره همش خونه داییم بود خرج و مخارجشم احتمالا با داییم بوده خودش کار درست حسابی نداره که 

دیگه اینا معنای واقعی خوشبختیه دیگه😅

دخترداییم عاشقشه ها نمیدونم از چیش خوشش اومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نجابتش لعنتی جذاب😝😅😆

آخه نه قیافه داره نه قد و هیکل 😐 که مثلا بگیم به دخترا محل نمیده چون کسی دنبالش نیست😂

جالبه صداش مزخرفه ولی داییم ‌پول داده رفته آهنگ خونده و واقعا فکر میکنن خوانندس🥴🥴🥴

چند بار ماشین داییمو برده له کرده 

داییم براش موتور گرفته بود

عجیب غریبن واقعا

دایت منو به فرزندی نمیگیره

بعد جالب اینه پسر خودشو رها کرده

گرفت فرستادش خارج درس بخونه رفت عکسشو با دختر میفرستاد و دعوا کرده بود و پول کم آورده بود و این داستانا

بعد برگشت لاغر شده بود دندوناش زرد شده بود

چند سال گذشت کم کم افسرده شد نه مهمونی میرفت نه ما میرفتیم تو خونه می‌دیدیمش

یه چند جایی ظاهر شد داااااغوووون 

لاغرررر بعد صورتش دون دون سوراخ شده راه رفتنی عادی نیست و اصلا حرف نمیزنه درست حسابی 

تقریبا دو ساله یکم روابطش تو حرف زدن بهتر شده ولی خوب نشده هنوز 

آخه یکی نیست بگه پسر بی خاصیت و بی کار مردمو چسبیدی  پسر خودت اون ور داره نابود میشه 

وقتی عقد بودن همش پسره رو میورد تو مهمونی بابا آخه کی اینو دعوت کرررد پسر خودشو ول میکرد این مشنگو میورد

حالا بگو بازم میخوای به فرزندی بگیره؟😂