2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار خواهر شوهرم برام لباس سوغاتی آورده بود همون لحظه خونه همسایه شام کربلا دعوت بودیم حواسم به کاغذی ک تن لباس چسبیده بود نبود با همون رفتم شام😭🤕

خنده دار نیست اما تو یه عروسی دعوت بودیم برنجا هم شور شده بود هم کم بود کبابا رو با نون خوردیم بانمک بود 😄 اما خانواده عروس بسیار ناراحت بودن😐

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

یه بارم بچه بودم می‌خواستیم بریم عروسی مامانم مشغول آرایش بود تازه لوازم آرایش خریده بود من کلاس سوم بودم بهم نمی‌داد منم گفتم مامان من دخترتمااا یواشکی از کرمش استفاده کردم وقتی زدم آنقدر سفید شده بودم مث روح بودم اعتماد به نفسم داشتم 

🥰من

😠مامانم

🙄😳مهمونا

اخ اخ خیلی بده این همه هزینه کنی اینطوری یشه

درسته عزیز ولی عروس و خانوادش خیلی عصباتی بودن تا یه مدت همینو میکشیدن وسط

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

سوتی ک نبود خنده دار هم نیست ولی من خندم میاد ب خواهر دوماد که آنقدر اوسکوله

شب حنابندون عسل و داشتن میبردن یادم نیست چی گفتم ولی می‌دونم چیز بدی نگفتم  به لحن شوخی ب خالم گفتم و خالم خندید

خواهر عروس گفت پس بزارم تو بخوریش😕

روز بعد تو عروسی وقتی ک عروس و آوردن خواهر دوماد اومده میزنه رو شونم ک عسل و آوردم با برنج بخوریش 😐

عروسی خالم بود و من سالهاست از اون خواهر افریطه متنفرم

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)

منم تاحالا تو این مراسما سوتی ندیدم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤