2777
2789
عنوان

اقدام بارداری و کرونا

296 بازدید | 37 پست

بچه ها من یه پسر ۳ سالو نیمه دارم.خودمم الان ۳۰ سالمه. و هیچ خواهر و برادری ندارم .شوهرمم همینطور. باید بچه دار بشم اخه خیلی تنهاییم.بشدت هم وسواس و حساس میشم تو دوران بارداری.با افکار منفی. بنظرتون اقدام کنم یا صبر کنم دیر نمیشه؟

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

(با جازه استارتر) خانوما یه گروه پرجمعیت واسه خنده تو همین نی نی سایت ساختیم اگه خواستید عضو بشید بیاید تو تاپیک اخرم همچی درباره گروه رو نوشتم

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسالو بیخیال بشو 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

من از بدو ورود کرونا باردار شدم و الان دیگه وقت زایمانمه،  با رعایت کردن هیچی نمیشه ،خب زمستونم هست دیگه بیشتر تو خونه ای و مشکلی پیش نمیاد 🙂

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘

اقدام کن 

کرونا معلوم نیست کی میره و اینکه میگن مثل آنفولانزا همیشگیه و فقط باید بهداشت رعایت شه تا مشکلی پیش نیاد

سنت زیاد نیست اما نذار زیاد شه و یه نینی دیگه بیار