2777
2789

رنگ موهام خیلی روشن و کرم بود خواستم رنگساژ توسی و نقره ای برام بزاره شد یه رنگ عجیب غریب شبیه قهوه ای روشن براق

آرایشگره دوبار هم گذاشت دفعه دوم آبی و بنفش رنگساژ کرد اما بازم درست نشد

آرایشگر اینجا هست؟ چرا اینجوری شد؟؟؟😢

همون رنگ موی قبلم بهتر بود کاش بیخود نرفته بودم رنگساژ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی واست ترکیب کرده ولی 

یه پیمانه پودر دکلرهسفید+شامپو بچه +اکسیدان یک درصد +آب باهم ترکیب رقیق کن رو موهای خیس ماساژ بده چشمی نگاه کن وقتی رنگا پاک شد بشور زیاد نباید طول بکشه دوسه دقیقه نهایت ۵ دقیقه وقتی پاک شد 

۸ دودی نصف نخود واریاسیون نقره ای و خیلی کم اندازه نصف نخود رنگ قرمز و اکسیدان ۳ درصد ترکیب کن رو موی نمدار بزن چشمی چک کن وقتی رنگ گرفت بشور ماسک مو بزن آبکشی کن  

البته این رنگی که میگم رو پایه بالا باید بزنی ینی اگه موهات زرد و نارنجیه نزن باید زرد خییلی روشن با ...

موهام تو دکلره اولیه به پایه ۱۰ رسیده بود نزدیک سفید تقریبا

الان ۲ ماه گذشته

موهام تو دکلره اولیه به پایه ۱۰ رسیده بود نزدیک سفید تقریباالان ۲ ماه گذشته

پس اینو پاک کن رنگی که گفتم بزن بجای ۸ میتونی ۹ بزنی که روشنترم هست اگه پایه بالا بوده 

واسه پاک کردنش اگه موادش نداری برو پیش خودش پاک کنه البته اگه وارد باشه 

پس اینو پاک کن رنگی که گفتم بزن بجای ۸ میتونی ۹ بزنی که روشنترم هست اگه پایه بالا بوده واسه پاک کردن ...

کارش خوبه هر دفعه میرفتم اوکی بود

ایندفعه نمی دونم چرا موهام اینجوری ریکشن نشون داد