2777
2789
عنوان

اقدام بارداری و کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 37 پست
دقیقا...خودم ک ۲۲سالمه😑

😂😂فکر کردم استاتری...منم ۲۲ سالمه

۲ ساله ازدواج کردم همسرم خیلی بچه دوست داره ولی میدونم هم سنم کمه هم فعلا شرایطشو نداریم همم اینکه واقعا خیلی کمبود بچه رو تو زندگیم حس نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من سرکارم.بازرسم و کارم تو سطح شهر و فروشگاههاست

پس در معرض خطری.مجبوری مرخصی بگیری یا دورکاری کنی که اونم واسه بازرس فکر نکنم ممکن باشه.من از کار استعفا دادم بخاطر بچم.نمیخواستم بسپرم به پرستار.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
😂😂فکر کردم استاتری...منم ۲۲ سالمه ۲ ساله ازدواج کردم همسرم خیلی بچه دوست داره ولی میدونم هم سنم ک ...

😂😂فدا سرت

من ۳سال جلوگیری کردم و ۲سالع اقدامم..دکتر گف بخاطر جلوگیری طولانی مدته همشوطبیعی جلوگیری کردیم...ب نظرم بهترین موقع س برا بارداری و اختلاف سنی خودتو بچتم کم میشه و انرژتم زیاده برا بزرگ کردن و تربیت بچه...خانواده شوهرمم گیر دادن بچه دار شین میگم شرایطشونداریم فعلا😂😂

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافیو تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید