2777
2789

سلام دوستان من قراره که ivf کنم شما ها پیش کدوم دکتری انجام دادین؟ و کدوم مرکز بهتره؟؟ مرکز جهاد دانشگاهی یا میلاد؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین دکتر تو کار ای وی اف که ۱۰۰٪ جواب میده شهلا دانایی هستش

اون نوبت دهیش خیلی بده سرش خیلی شلوغه

من خودم پیش دکتر موسی پور میرم که تو جهاد انجام میده ولی شنیدم جنین شناس جهاد کارش زیاد خوب نیست شک افتاده به دلم

بروپیش پرینازتسبیحی کم میگیره شنیدم دستشم خوبه میگیره

نشنیدم عزیزم اسمشو

خودم یک ساله که تحت نظر دکتر موسی پورم  کارش هم خوبه فقط از مرکزی که توش ivfمیکنه میترسم اطمینان ندارم

عوضش ارزش داره😢 برو حضوری وقت بگیر بخدا با دست پر برمیگردی

میدونم گلم کارش عالیه چندبارم رفتم حضوری حوصله ام نکشید 

اخه مشکل من دکتر نیست مرکزیه که توش ivf انجام میده دکتر دانایی هم تو جهاد کار میکنه دیگه

خب ای وی اف باید دکترش خوب باشه که جواب بگیری دیگ

تا موقع تخمک کشی آره کار دکتر مهمه ولی بعد عمل تشکیل جنین دست جنین شناس که خیلی مهمه یه دوستی داشتم با ۱۲ تا تخمک هیچ جنینی براش تشکیل نشده بود تو جهاد

اون نوبت دهیش خیلی بده سرش خیلی شلوغه من خودم پیش دکتر موسی پور میرم که تو جهاد انجام میده ولی شنید ...

والامن مردادتوجهادآزمایش دادم جلوی چشمام آزمایش چن نفروقاطی کرده بودن اشتباه نوشته بودن جواب منم همش نرماله درحالی که روبه موتم

تا موقع تخمک کشی آره کار دکتر مهمه ولی بعد عمل تشکیل جنین دست جنین شناس که خیلی مهمه یه دوستی داشتم ...

زن بابام میره پیش تسبیحی میگفت هرکی میومدمیگفت جنین گرفته وبارداره اینم سرش شلوغه امامیگه همه راضین ازش

والامن مردادتوجهادآزمایش دادم جلوی چشمام آزمایش چن نفروقاطی کرده بودن اشتباه نوشته بودن جواب منم همش ...

آره منم از همین میترسم میگن جنین شناس جهاد کارش دقیق نیست 

زن بابام میره پیش تسبیحی میگفت هرکی میومدمیگفت جنین گرفته وبارداره اینم سرش شلوغه امامیگه همه راضین ...

قربون حکمت خدا برم که الان مطب دکتر زنان و نازایی غوغاست یعنی الان اکثرا همه مشکل نازایی دارن 

بازم تحقیق کن عزیزم من دیگه بمیرمم نمیرم جهادشوهرم خودشومیکشت که جواباش دقیقه امااینجورنیست

گلم شما همون جهاد رو میگی که کنار صدا و سیماست دیگه آره؟