2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 75 پست
دیگه تحمل ندارم اخه هر چی از دهنش درمیاد میگه من همش ۳ ماهه عردسی کردم بعد به شوهرم میگه خودتو خشگل ...

شوهرت هیچی نمیگه وقتی مادرش چنین میگه؟

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
دیگه تحمل ندارم اخه هر چی از دهنش درمیاد میگه من همش ۳ ماهه عردسی کردم بعد به شوهرم میگه خودتو خشگل ...

یا خدا این رسما باهات مشکل داره خیر نمیبینه باورکن،یه طرفند اینقد جلوشوهرت خودتو خوب نشون بادمادرش جلوشم نفرینش نکن بدش میاد زده میشه ببین بعد یه مدت چطور میاد طرفت باورکن من نتیجه گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت باید کاری کنه جداشین تا اون نخواد نمیتونی کاری کنی  نمیتونین حداقل ی خونه و طبقه بگیرین ...

شوهرم انقد ازش میترسه جرات داره این حرفا بگه میریم بیرون بستنی بخوریم بزور میارتش

مادر شوهره تو روی عروس گفته میخاییم برا پسرم زن بگیریم مادر شوهر خودت هم همینو میگف تحمل میکردی؟

لابد عقل درس حسابی نداره ک همچین حرفی میزنه.میگم تحمل کنه یخورده سیاست داشته باشه همین بانفرین کردن خودشو از چش شوهرش میندازه واقا خوب نیس واسه یکی ارزوی مرگ کنیم گناهه

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
شوهر من بی عرضه اس و از مامانش میترسه بخدا دلم مونده شب بریم جایی نیام قهر و مرافه نباشه

تحمل کن میگذره. تو با شوهرت خوب باش بزار اون بسوزه و شوهرت خوبی تورو ببینه 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
یا خدا این رسما باهات مشکل داره خیر نمیبینه باورکن،یه طرفند اینقد جلوشوهرت خودتو خوب نشون بادمادرش ج ...

من سیاست ندارم جلو خودش میگم خدا کنم بمیرم الان شوهرم خیلی ناراحت بود میگفت کاری نکن بیشتر از اینا از چشمم بیوفتی

شوهرم انقد ازش میترسه جرات داره این حرفا بگه میریم بیرون بستنی بخوریم بزور میارتش

اخه چرا قبول کردی باهاش بیای توی یه خونه دیگه مدش رفته کسی حتی بالا خونه مادرشوهرم نمیره چه برسه توی اتاق ،خدا کمکت کنه عزیزم

دعا میکنم شوهرم ناراحت میشه قهر میکنه بخدا اجی انقد عذابم میده ارزو مرگ میکنم مثه سگ دختراش میان ازش ...

با سیاست باش جلو شوهرت از مادرشوهرت نگو اینجوری فک میکنی بدجنسی از توس و اینک سعی کن جوابشو ندی باهاش خوب باشی اینطور تو دل برو تری تا هرچی کار کنی

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
لابد عقل درس حسابی نداره ک همچین حرفی میزنه.میگم تحمل کنه یخورده سیاست داشته باشه همین بانفرین کردن ...

دست خودم نیس اعصابم خورد میشه بعد نمیتونم جوابشو بدم خودم سر شوهرم خالی میکنم هر چی از دهنم در میاد میگم بش دست خودم نیس بخدا نمیدونم چطور کنترلش کنم

عزیزم حق با توه 

ولی حرف زدنت خیلی بده یعنی چی برگردی به شوهرت میگی الهی مادرت بمیره 

مادرشه براش عزیزه 

من یه بار پدرشوهرم به بابام فحش داد جلوش واستادم بعد تو جلو شوهرت وامیستی میگی مادرت بمیره

بده تو میشی این وسط بعدم میگه هر چی مامانم میگه راست میگه زنم بده باهاش دشمنی داره

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

با سیاست باش جلو شوهرت از مادرشوهرت نگو اینجوری فک میکنی بدجنسی از توس و اینک سعی کن جوابشو ندی باها ...

اره میگه بهم بدجنس شوهرم میگه بعد میگم اون اینطور گفت ازش دفاع میکنه دلم میخواد الان ‌که کنارم خوابه خفش کنم