2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده هرچی حرص بخوری برات سختتر میشه بی خیال شو 

بمیره امشب خیلی خوبه بعد شوهرم گف اگه تو این چند روز بمیره چنان بلایی سرت میاره الان میترسم میگم نمیره واقعا بدبخت شم

الان ک شرایط مستقل شدنو نداری تحمل کن همیشه که نیستن نفرین نکن گناهه یخوردم سیاست داشته باش 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
نمیشه بخدا خیلی سخته اونایی که تجربه دارن میدونن اما من برا رابطه خودمو شوهرم میترسم که هیچ حرمتی نم ...

وای خدا کمکت کنه اصلادنمیشه با مادر شوهر یکجا زندگی کرد دوری ودوستی بهترین راهه،مادرشوهرتم باید یاد بگیره مستقل باشه یعنی چی چسبیده به پسرش اونم ازدواج کرد مگه مادرشوهرش چسبید بهش باورکن یک لحظه هم نزاشتتش بیاد خونش 

چتونه شماها بابا تحمل کن پیرزنه تنهاس چیکار کنه عصبی میشه یه چی میگه.شما خانمی کن ینی چی ک بمیره از ...

مادر شوهره تو روی عروس گفته میخاییم برا پسرم زن بگیریم مادر شوهر خودت هم همینو میگف تحمل میکردی؟

الان ک شرایط مستقل شدنو نداری تحمل کن همیشه که نیستن نفرین نکن گناهه یخوردم سیاست داشته باش 

دیگه تحمل ندارم اخه هر چی از دهنش درمیاد میگه من همش ۳ ماهه عردسی کردم بعد به شوهرم میگه خودتو خشگل کن برو تو خیابون تا زنت بدن اخه تو باشی ناراحت نمیشی

اونا هر کدوم خونه خودشونن

شوهرت باید کاری کنه جداشین تا اون نخواد نمیتونی کاری کنی 

نمیتونین حداقل ی خونه و طبقه بگیرین جدا ولی تو ی ساختمون باشین ؟

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️