2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چتونه شماها بابا تحمل کن پیرزنه تنهاس چیکار کنه عصبی میشه یه چی میگه.شما خانمی کن ینی چی ک بمیره از ...

این حرفو نزن همین تحملا ی ادمو ب باخت تو زندگیش وجنون ومرگ میکشونه مث من ک انقد شوهرم شناخت دقیق تو ازار اذیت اول خودش بعدم خانوادش داره ک میگه دارایی میخوای مث خواهرام اونا لایق و پاچه پارن تو شکر کن ک زنده ای فقط 🤣

زندگی باتوبهتره میخوام عاشقت بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم زندگی باتوبهتره بذارتودنیات بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم 
اره میگه بهم بدجنس شوهرم میگه بعد میگم اون اینطور گفت ازش دفاع میکنه دلم میخواد الان ‌که کنارم خوابه ...

بخاطر اینه حلوش میگی خدا کنه مادرت بمیره هیچ پسری راضی ب مرگ‌مادرش نیس اگ میخوای عزیز بشی باید اول تودتو خوب جلوه بدی ن بد حتی اگ مقصرم نباشی اینطور تو مقصر میشی 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
خب دست خودم نیس بخدا عصبیم

سعی کن جلو شوهر و خانواده اش سیاست داشته باشی دختر گل 

با دعوا فقط زندگی خودتو زهر می‌کنی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

دیگه تحمل ندارم اخه هر چی از دهنش درمیاد میگه من همش ۳ ماهه عردسی کردم بعد به شوهرم میگه خودتو خشگل ...

میدونم عزیز من .اما خب چیکار میشه کرد شما فک کن مریضهههه به یه ورت بگیر اهمیت نده حرفاش .همیشگی ک نیس اینجوری خودت اذیت میشی

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
بخاطر اینه حلوش میگی خدا کنه مادرت بمیره هیچ پسری راضی ب مرگ‌مادرش نیس اگ میخوای عزیز بشی باید اول ت ...

خب چطور خوب جلوه بدم وقتی این عفریته میگه برو زن بگیر من همش سه ماهه عروسی کردم شور عشق تو سرمه این به شوهرم میگه برو زن بگیر تو باشی میتونی تحمل کنی

دست خودم نیس اعصابم خورد میشه بعد نمیتونم جوابشو بدم خودم سر شوهرم خالی میکنم هر چی از دهنم در میاد ...

خدا به دادت برسه همین.درسته مزدوج نشدم اما میفهممت.مادرشوهرتم همینو میخاد بینتون فاصله بیوفته 

خب چطور خوب جلوه بدم وقتی این عفریته میگه برو زن بگیر من همش سه ماهه عروسی کردم شور عشق تو سرمه این ...

ن نمیتونم تحمل کنم و سعی میکنم علت ناراحتیشو بدونم حتی اگ باهاشم جنگ کردم 

نمیام جلوی شوهرم بگم انشالا مادرت بمیره بخدا پسره اینطوری متنفر میشن

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
بنظرت خفه اش کنم تو خواب راحت شم

ن بابا حیف تو نیست ! حتی شوهرتم ارزش مردن بدستتو نداره مگر بگی با ماشین بصورت غیر عمد بزنن بهش ی جور ک زبونشم لا دندونش باشه لال شه🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی باتوبهتره میخوام عاشقت بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم زندگی باتوبهتره بذارتودنیات بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم 
ن نمیتونم تحمل کنم و سعی میکنم علت ناراحتیشو بدونم حتی اگ باهاشم جنگ کردم  نمیام جلوی شوهرم بگ ...

👌