2777
2789
عنوان

خانم های وارد به پروسه نازایی

70 بازدید | 4 پست

اینماه از روز موعدم همینجور لکه و خونریزی خیلی کم داشتم ولی پریود دیدم نمیشم  بعد 20 روز تاخیر رفتم سونو دیروز  آندومتر 4.5 بود امروز با وجود این آندو پری کامل شدم و اینکه اینو پری حساب کنم قبلیا رو آخه روز سوم پری باید برم آزمایش هورمونی واینکه دیروز  یه کیست 8 میلی و یه فولیکول 16 میلی هم داشتم  دکتر درست و حسابی هم نیست اینجا رفتم فقط پاپ اسمیر گرفت حتی توجه نکرد به حرفم که گفتم من تا حالا فولی 16 میلی نداشتم یه دارویی بده شاید باردار شدم گفت آره شاید باردار شدی 

اگر تهرانی برو رویان

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران نیستم

من از مشکل شما چیزی نمیدونم ولی اگر فکرمیکنی دکترت توجه نمیکنه عوضش کن انشااله مشکلتون حل بشه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋